Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Hublot 45 mm Replika Hublot Big Bang Ferrari Brazília Replica órák

45 mm Replika Hublot Big Bang Ferrari Brazília Replica órákReplika Hublot-ag

Mivel a 45 mm-es Replika Hublot Big Bang Ferrari Brazil Replica Rio 2016-os Olimpiai Órák a sarkon állnak, mi a helyzet a megfelelő brazil tartalmak megjelenítésével. Amíg az Omega az olimpia hivatalos időmérője, a Hublot Big Bang Ferrari Brasil Limited Edition egyike azoknak a óráknak, amelyeknek sok értelme van, mivel felkészülünk a világ legfontosabb sportversenyére. A replika órák Hublot Big Bang Ferrari Brazília korlátozott példányszámban áll rendelkezésre: 75 db -50 darab szénszálas és 25 darab aranykirály.

Replika Hublot-as
Szerelve egy 45 mm-es ügy, a két darab replika óra Hublot Big Bang Ferrari Brasil biztosan múltban, mielőtt te is tudod. Mi szeretjük ezt a limitált, hogy Hublot Big Bang replika órák Ferrari Brazília remek munkát magában a színeket a brazil zászló az órát anélkül, hogy a DNS-t, vagy nem sok megy át. Semmilyen esetben azt mondjuk, hogy ezek az órák nem zajosak, mint ők. Úgy véljük azonban, hogy a jó órák hozhat offwearing minden gond nélkül.

Mindkét replika óra webáruház Hublot Big Bang Ferrari replika órákat jellemző a fekete számlap kék számok szorítani az alkalmazott és a nagy kontrasztú sárga felbontás dátumát. Míg az arany modell king ágaskodó ló alkalmazott arany – ikonikus ágaskodó ló a Ferrari síkdomborművek 9 órakor a szénszálas modell ugyanaz az elem, de a rozsdamentes acél. Míg szénszálas hivatkozásnak fekete kéz, kék lumineszcens anyag, az arany referencia király részét szikla arany keze is csiszolt kék Lume. A számlap rendkívül sportos, felidézve az épület egy nagy Ferrari és elrendezésének egészen tiszta, 60 perces időzítő óra dátum rekesz 3 órakor.

Mindkét replika órák árral Hublot Big Bang replika órák vannak felszerelve bőrpánt hogy sorakoznak a fekete gumi és felszerelt zsanérzárral titán. Míg a király arany modell egy kék öv sárga kontrasztos varrással, egy szénszálas tartalmaz egy könnyű sárga öv, kék kontrasztos varrással.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image