Olcsó Vacheron Constantin Toledo 1951 Replica órák



Replika Vacheron Constantin-ayu

A Vacheron Constantin Toledo 1951-es Replica órák kötelessége és a vágy, hogy megosszák a szenvedélyét, melyet a Historiques gyűjteménynek szántak, amelynek hivatása a Manufacture geneva emblematikus modelljeinek újraértelmezésére szolgál. Ez a megközelítés kiemeli a Replika Vacheron Constantin kódjait és esztétikai elfogultságait, és nagyon különböző, újító és legitimált terveket újít fel. Ennek szem előtt tartásával a Toledo 1951-es karórája nyilvánvaló helyet foglal el ebben a gyűjteményben.

Replika Vacheron Constantin-aq
1951-ben, Vacheron Constantin Replika bemutatja egy újfajta show, ami döbbenetes szögletes ház méltó eszköz. A siker azonnali. Meghódították, olasz ügyfelek (gyakran befolyásos a világon a óragyártás) megjelölje a ragaszkodás a nicknaming „cioccolatone” hivatkozva a dobozt, amelynek körvonalai emlékeztetnek híres csokoládé.

„Ha ez azt mutatja, a konformista esztétikai felkelti olyan lelkesedéssel, hogy ő képes volt, hogy az impulzus az élénk korszak” emlékeztet a márka egy nyilatkozatában. Tény, hogy az egész egy évtizede a vitalitás és az optimizmus, a tervezők minden bejegyzés új módjainak, sőt esetenként engedélyezi, hogy jobban szaporodnak a kreatív impulzus.

A design az új Toledo 1951 az eredménye egy replika órák Vacheron Constantin replika Toledo tolni a határt a görbe és a tér, és a szakterületen kombinálni úgy, finomított, mint a kiegyensúlyozott. Nagyszerű anyagi munkát végeztek annak érdekében, hogy megtalálják a megfelelő arányokat ezen az óraszerkezetű görbületeken, melyeket ügyesen elsajátítottak. A 18 karátos rózsaszín arany toknak három ívelt oldala van, amelyek az óra aláírását alkotják.

E három szint vezet állandó dinamizmus a doboz, de kiemeli egységes polírozás oldalán és lekerekített sarkokkal. Így, mint egy faceted gyémánt, a doboz elkapja a fényt, amely visszapattan a görbéire és szintjére. Az árnyék és a fényerő zónái élénkítik ezt az órát egy esztétikus élénkítéssel. A jég kissé ívelt, hogy ugyanazt az impulzust kövesse.

A replika óra Vacheron Constantin kézművességének nagy hagyománya szerint a tárcsa kézi guilloché a központjában. Megkonstruálja a geometriai mintát, az eredeti modell mintázatának újraértelmezését, amelynek célja a doboz alakjának hangsúlyozása. Az időmérő, finoman gyöngyözve és üreges, diszkréten feltárja a 18 karátos arany tárcsát. Négyzet, a legfontosabb figyelmet a doboz alakjára helyezi.

Replika Vacheron Constantin-ae
A feszültségvonalak és az optikai ábrák tükrözik a végtelen aggodalmat e dialógus opál ezüst kivitelezésére. A doboz méretei, 36,4 mm x 43 mm, 8,9 mm vastagságúak, anélkül, hogy nehézséget okoznának,replika órák és különösen kellemes kopottnak bizonyultak. A szilárd fenék lehetővé teszi a szoba testreszabását.

Ezt a modellt a 2460 SC kalibrátor hajtja, amelyet a replika óra webáruház Vacheron Constantin fejlesztett ki és gyártott. Oszcillálva 28 800 rezgés óránként, ez a 22 karátos arany tömegű, öncsévélő mozgás kb. 40 órás tartalékot kínál. A gyártási kaliberek nagy hagyománya szerint a hídokat kézzel vágják és levágják, a feszítéseket a fátyolokkal terhelik,fake rolex és minden csavar óvatosan csiszolódik.

Replika Vacheron Constantin-azx
Már 2003-ban a Toledo modellt átvizsgálták és teljes naptárral javasoltak. Ebben az évben az új Toledo 1951 óra úgy döntött, hogy közelebb kerül az 1951-es eredeti modellhez,replika óra egy “egyszerű” háromkezes alakú ékszíjjal, miközben megőrizte az időzítő meleg ékezetét latin. “A know-how játékok, az egyensúlyi törvények” hangsúlyozza a márkát.

Replika Vacheron Constantin-akn
Caliber 2460 SC, a replika órák boltja Vacheron Constantin által kifejlesztett és gyártott.
Mechanikus automata tekercseléssel
26,20 mm (11 “”) átmérőjű
3,60 mm vastag
Oscilláló tömeg 22K aranyban
Körülbelül 40 órás tartalék
4 Hz (28 000 vibráció / óra)
182 komponens
27 ékszer

Indikációk Óra, perc és Közép másodperc

Rózsaszín arany tok 18K 5N
36,4 mm x 43 mm, 8,9 mm vastagságú

A tömörség 3 bar nyomáson (kb. 30 méter)

Ezüst opál 18K arany tárcsa, kézi guilloche center
Alkalmazott indexek 18K 5N rózsaszín arany és gyöngyös időzítővel

Barna aligátor karkötő, kézzel varrott,replika óra webáruház nagy négyzetmérleg, nyeregvágás
Pin csattal 18 ezüst rózsaszín arany 5N fél máltai kereszt

Természetesen ez az időmérő megfelel a Poinçon de Genève új követelményeinek. A köztársasági és kantoni kongresszus által 1886-ban alapított Hallmark egyben a származás, a jóság, a tartósság és a know-how garanciája is. Független, a címke minőségi replikaóra nélkül, amely 2011-ben a vacheron konstantin volt, alapvetően fontos: a tanúsítás már nem csak a kaliberre, hanem az időzítőre is kiterjed. A replika jelentése Vacheron Constantin hosszútávú hitelesítésének egyik legfontosabb fejlődése, amely a valódi választást a valaha is egyre kifinomultabb ügyfélkör valódi elvárásaihoz képest jobban reagál.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image