Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Patek Philippe Replika Patek Philippe Calatrava Replica “Officer” órák Ref. 5153

Patek Philippe Calatrava Replica “Officer” órák Ref. 5153És hozzáteszi: “Ez bizonyítja az összes pontosság, a Patek Philippe Calatrava Replica órák és a know-how, amellyel a gyártás gyártja az eseteket. Amikor a fedelet lezárják, csak egy nagyon vékony csukló és a kicsi “csőr”, hogy kinyithassák a köröm tetejét, elárulják a kettős fenék jelenlétét.replika órák A tömítésnek ugyanolyan sima finomsággal kell rendelkeznie a fedél körül. Az aljzat lezárását kicsi éles kattanás és hangjelzésnek kell kísérnie, jelezve, hogy a tálat stabilan és szilárdan beágyazották, bármilyen játék nélkül. Nagy ügyességet igényel az ügyintéző összeállításáért felelős kézműves, a csuklópántot, és illessze a fedelet az alj kivágásához, százmilliomodig, amíg tökéletes kattintást és pozícionálást nem kap.replika óra Ez a munka nagy türelmet is igényel; kérheti a kézműves “ház” és a polírozó akár két egész nap “.

Replika Patek Philippe-aws
A Calatrava Ref. 5153 18 ezer sárga arany színű – mint minden más replica órák – Officier karkötők – a csuklós fedéllel védve a csavarozott hátsó végét egy zafír kristály.

Így az első oldalon az óra a Calatrava minden józan és klasszikus eleganciáját tükrözi körbefutó kerettel.

Csak néhány részlet rávilágít arra, hogy ez egy tiszti típusú eset: a csavart rúddal ellátott egyenes heveder-rögzítők, a csavart “turbános” korona és a koronaszár, amely az apró fedélpántot .

“Ez a tálca az egyik legfejlettebb Replika Patek Philippe Calatrava Replica konstrukciónak felel meg, amely pillanatnyilag megtehető,” nyilatkozta a márka.

Replika Patek Philippe-ay
Másrészt a vevők is első pillantásra észre fogják venni, hogy a Ref. Az 5153 kissé nagyobb, mint az előző modell (5053). A 38 mm-es átmérője 2,4 mm-t tett ki.

A tárcsázó oldalán az ezüst színű opál háttérben kéz-guilloché “nap” díszítés található. A Genfi Patek Philippe Replika logó kerek, fekete színű, arany színű patronban, amely a központi terület körvonalait követi. A tárcsa külsõ része díszes idõzítõkkel és óraszûrõkkel díszítve aranyozott aranyfelszerelésekben.

A nagyméretű, három órás ablakot egy polírozott arany keret erősíti meg. Az órák és percek fordulóját két, két oldalú, “kétfehér” típusú tűvel rendezik, a másodperceket egy nagy, finom tűvel, amely a tárcsa pereméhez csatlakozik, és ellensúlyával ellátott rövid részén.

Hűséges a replika órák Patek Philippe nagy hagyományához, a Caliber 324 S C szintén az esztétika ékköve. Kézi szögű acélellátásaival, a Côtes de Genève hidakkal, a gyöngyös felületével és a vésett arany rotorával örömet szerez minden rajongónak. Ez a mindig megdöbbentő látvány meg lehet csodálni, ha a fedél nyitva van, egy zafírkristály csavarozott hátán keresztül.

Emlékezzünk arra, hogy a replica órák tisztviselői a replika óra Patek Philippe nagy hagyományai közé tartoznak. Nem meglepő, hogy a manufaktúra alapítója, Antoine Norbert de Patek gróf volt ő maga egy lengyel tiszt, aki kénytelen volt elhagyni hazáját az 1830-as években, a nemzeti felkelés meghiúsulása után , és Genfben telepedtek le.

A Replica Watches Officer származása az első világháborúból származik. Abban az időben, a kis replika zsebórák csuklós aljával átalakult replica karórák, praktikusabb viselet, a figyelmet a tisztek. Azóta replika óra webáruház Patek Philippe gyakran használta ezt a fajta esetet, hogy kiváló minőségű órákat állítson elő. A hagyomány, hogy az új Calatrava Officer Ref. 5153 fennáll …

A CALATRAVA “OFFICER” REF. MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI 5153J ÓRA SÁRGA 18 CARATS

Replika Patek Philippe-alo
Mozgás: Caliber 324 S C

Mechanikus mozgatás automatikus tekercseléssel
Átmérő: 27 mm
Magasság: 3,30 mm
Összetevők száma: 213
Ékszerek száma: 29
Felszámolási rotor: központi rotor, egyirányú 21K arany
Pendulum: Gyromax
Frekvencia: 28 800 óra / óra rezgés (4 Hz)
Spirál: Dish

Teljesítménytartalék: Max. 45 óra

funkciók:
Három pozíciójú korona:
– nyomja: kanyargós mozgást
– közbenső pozícióban húzva: a dátum korrekciója replika óra webáruház
– maximálisan húzva: időbeállítás

Nézetek: Órák, percek és másodpercek a közepén
A dátum jelzése egy ablakban 3 órakor

öltözködés
Case: 18K sárga arany típus „tisztviselő” csavaros zafír kristály vissza védi pormentes fedéllel, korona „turbánt” vízálló és korona őr építeni a dobozban

Replika Patek Philippe-ajk

Vízálló 30 méter

A tok méretei:
Átmérő: 38 mm
Teljes vastagság: 10,97 mm
Magasság (fagylalt): 9,70 mm
A szarvak között: 20 mm

tárcsa:
Opál ezüst két zónával, kézzel guilloche központtal
Új konfiguráció replika órák árral Patek Philippe logo Genf kerekítve patronban 12
12 “nyíl” típusú applique indexek 18 karátos sárga aranyban
Golden beaded timer
Tűk stílus „futó” 18 K sárga arany magozott mindkét oldalon az órák és percek
Kiegyensúlyozott használt 18K sárga arany

Karkötő: Alligátor nagy méretű kézzel varrott, élénkbarna. 18 karátos sárga arany összecsukható kuplung

A zavartalan működését tű biztosítja egy -naturellement- gyártási mozgása replika órák boltja Patek Philippe Kaliber 324 S C automatikus tekercselés. “A Patek Philippe Mono-Directional órák nagy tömege 21 karátos arannyal garantálja a megbízható és gyors összeszerelést” – mondja a márka. Hozzátette: „köszönhetően gyakorisága 28.800 rezgés óránként (4 Hz) és a nagy amplitúdójú egyensúly, a szelvény mutatja ugyanazt rendkívüli pontossággal szükséges valamennyi mechanikai mozgását a gyári, azaz a különbség átlagosan -3 és +2 másodperc között naponta “.

Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image