Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Panerai Replika Olcsó Panerai Luminor Submersible 1950 Balkezes Titán 47mm Replica órák

Olcsó Panerai Luminor Submersible 1950 Balkezes Titán 47mm Replica órákReplika Panerai-afc

Ihlette a modell a 50 által létrehozott Replika Panerai Luminor Submersible 1950 Balkezes titán 47mm replika órák egyiptomi haditengerészet, az egyirányú forgó keret (óramutató járásával ellentétesen) időtartamának mérésére merítés. A csavar vissza díszített torpedó égő lassú futam alatti jármű által létrehozott olasz haditengerészet, hogy kommandósok elvégzésére küldetésüket víz alatt maximális mozgékonyságot és a hatékonyságot. Vízállósága 30 ATM-ig garantálható (kb. 300 méter mélység).

Ez a modell a P.9000 önkicsajtoló mechanikus kaliberrel van felszerelve, amely 3 napos kényelmes tartalék tartalékkal rendelkezik (amely hétvégén hagyja az órát és hétfőn folytatja az időt). Az oszcilláló súly mindkét irányban forog, hogy a két hordó hatékonyabb összeszerelése az óra viselése közben.replika óra A koronán keresztül történő idő beállítására használt rendszert úgy tervezték meg, hogy ez a művelet a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen: az óra kézmozdulata egyórás időközönként megakadályozható a perc kéz mozgásának megzavarása nélkül (ideális az időzónák megváltoztatása esetén). A dátum egyszerre frissül anélkül, hogy beavatkozásra lenne szükség, de önállóan is beállítható.

Replika Panerai-az
A Luminor Submersible 1950-es “bal oldali” változatai ritkák … Mielőtt leírnád ezt a modellt, ne felejtsd el, hogy a balkezes replika órák a Panerai történetének szerves részét képezik. Valójában az olasz haditengerészet kommandósainak a férfiaknak karórát kellett viselniük, amely nélkülözhetetlen eszköze a szinkronizálásnak és a merülésben töltött időnek, hanem az iránytűnek és a mélységmérőnek is. Mert egyesek kényelmesen akartak az órát a jobb csuklóján viselni, a replika órák Panerai számukra a bal oldali kanyargós koronával ellátott órákat hozta létre, amint egyes modelleken és szüreti képeken látható .

Replika Panerai-af
A fekete tárcsát Clous de Paris motívummal díszítették, és az Ecru Superluminova bevonattal ellátott betétet az olvashatóság és a retro stílus kombinálta. A dátumablak 9 órakor van, míg a másodperc keze 3 órakor bekapcsolja a számlálóját.

A Luminor Submersible 1950 balkezes karóra műszaki adatai – 47mm

Replika Panerai-ajk
Önhúzó mechanikus mozgás,replika óra Panerai P.9000 kalibrátor, teljesen Panerai gyártmányú, 13¾ vonal, 7.9 mm vastag, 28 ékszer, Glucydur mérleg, 28.800 váltó / óra. Incabloc ütésálló készülék. 197 komponens.

3 napos tartalék, két hordó.

Funkciók: órák, percek, kicsi másodperc, dátum, merülési idő mérése.

47 mm-es szatén titán.
Polírozott szélekkel ellátott szatén titán keret,replika órák Panerai egyirányú forgatható keret az óramutató járásával ellentétes irányba, fokozatosan mérve, hogy percenként mérje meg a racsnis merülésének és lánchajtásának időtartamát.
Titánhoz csavarva.
Korona védőeszköz: (bejegyzett védjegy) szatén titán.

Fekete tárcsa dekorációval Clous de Paris, arab számok és lumineszcens indexek.
Másodperc 3 óra, dátum 9 órakor.
Üveg: 4 mm vastag korundból nyert zafír. Tükröződésmentes bevonat.

Vízállóság: 30 bar (~ 300 méter).

replika óra webáruház Panerai személyre szabott bőr karkötő és trapéz csattal szatén titán.
A második cserélhető heveder, egy eszköz a karkötő és egy acél csavarhúzó cseréjéhez.

Hivatkozás: PAM00569

Egyedi és korlátozott darabszámú, 1000 példány

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 8 900 euró

Replika Panerai-ajo
Ez a PAM00569 a replika jelentése Panerai  egyedi és korlátozott darabja. Minden órát természetes barna bőrszíj, ecru öltés kísér. Jönnek egy fényűző körte dobozban egy második gumiszalaggal, egy karkötő csere eszközzel és egy acél csavarhúzóval.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Panerai órák, azt találtam, láttam sok diák vásárolt az iskolában, mindig is szerettem volna vásárolni, végre megtaláltam ma, az ár szép.
Author Rating
51star1star1star1star1star
Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image