Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika IWC Replika IWC Ingenieur Boutique Exkluzív Replika órák: három exkluzív, piros arany kiadás a butikok számára fenntartva

Replika IWC Ingenieur Boutique Exkluzív Replika órák: három exkluzív, piros arany kiadás a butikok számára fenntartvaReplika IWC-alo

Először is az IWC Ingenieur Boutique Exkluzív Replika órák IWC egy 44 milliméteres esetben, a 98295 kaliber által animált. Ez a modell az 1939-ben született hagyományt klasszikus replica zseb-stílusú karórák formájában állítja elő, amelyek valódi óraszerkezeti innovációt jelentenek az idő szokatlan méretével, meglepő mechanizmussal és józan eleganciájukkal.

Replika IWC-awq
Ez a három sorozat 2012 novemberétől csak az Replka IWC áruházakban érhető el.

Ezek az exkluzív üzletek órák, amelyek közül az egyik a közelmúltban avatták fel Bahnhofstrasse 61 Zürich (Svájc), így az ügyfelek, replika órák értékesített „Editions Shop” és persze, fenntartva azon tárolja.

Shop Exclusive Edition idén köti a múlt a gyár a jelenlegi három limitált piros arany esetekben 18k.

Ez zsebóra kaliberű számos stilisztikai idézet a legnagyobb mozgások által létrehozott alapító gyár F. A. Jones, mint a hosszúkás index. Átmegy a háromnegyed fedélzetén lévő mérőcsapon, és beállítja a spirálrugó aktív hosszát.

Ezután az Ingenieur Automatic Edition Boutique. Ez replika órák IWC Ingenieur Replica Watches (kerek) kifejezés egy másik korszak, de ugyanolyan izgalmas: a negyvenes évek végén és az ötvenes évek elején a múlt században, amikor a műszaki igazgató Albert Pellaton létre az első automata szerkezet IWC a szabadalmaztatott racsnis tekercselés, amely a nevét viseli, és ma is használják az IWC-nél.

A 80111-es kaliberű, kifejlesztett egy pár évvel ezelőtt a modern Ingenieur ismét javul a robusztusság. A Boutique kiadást 42,5 milliméteres vörös arany tokban is futtatja; a modell a barna tárcsa és a piros arany mutatóival megkülönböztetett. Meg lehet csodálni egy zafír kristály vissza. Ez a modell legfeljebb ötszáz másolat.

Végül az exkluzív sorozat harmadik órája még közelebb kerül az aktuális korszakhoz. A Big Pilot karóra öröknaptár Boutique Edition piros arany egy öröknaptár és egy házat,replika jelentése IWC melynek átmérője 46,2 milliméter megegyezik az eredeti modell a Big Pilot karóra indított ott pontosan tíz éves. Egy lenyűgöző gép egy arany számlap, amely megjeleníti, ráadásul az idő, dátum, hét napja, hónap, négy számjegyű év és dupla holdfázisok az északi és a déli féltekén.

Három további és kényszerítő ok arra, hogy a karácsony előtt látogasson el a legközelebbi replika óra IWC áruházhoz …

A REPLICA KÉSZÜLETEK MŰSZAKI SPECIFIKÁJA SHOP EDITION

Replika IWC-asx
Portugál újratelepítés manuális kiadás Shop
Mozgás: Kézi kaliberű 98295
Frekvencia: 18 000 A / h / 2,5 Hz
Ruby: 18
Teljesítményfelvétel: 46 óra
Tok és csattal az 18K 5N vörös arany, ezüst tárcsa,luxus órák IWC 5N vörös arany díszek, arany kezek
Üveg: zafír, meghajolt perem, mindkét oldalon tükröződésgátló
Háttér: átlátszó zafírkristály
Vízálló: 3 bar
Átmérő: 44 mm
Magasság: 10 mm
Korlátozott kiadás: 1000
Ref. IW545409

Ingenieur Automatic Edition Boutique
Mozgás: Automatikus kalibrátor 80111
Frekvencia: 28.800 A / h / 4 Hz
Ruby: 28
Teljesítménytartalék: 44 óra
Tokban és kapoccsal 18K sárga arany 5N, barna tárcsa,replika órák árral IWC 5N vörös arany díszítésű, fényes arany kezek
Üveg: zafír, meghajolt perem, mindkét oldalon tükröződésgátló
Háttér: átlátszó zafírkristály
Vízálló: 12 bar
Átmérő: 42,5 mm
Magasság: 14,5 mm
Korlátozott kiadás: 500
Ref. IW323312

Big Aviator Nézd meg a Perpetual Calendar Edition Shop-t
Mozgás: Automatikus kaliber 51614
Frekvencia: 21.600 A / h / 3 Hz
Ruby: 63
Teljesítménytartalék: 7 nap (168 óra)
Táska és összecsukható kapocs 18ct vörös arany 5N, arany tárcsa,kronométer IWC arany fényes kezek
Üveg: zafír, meghajolt perem, mindkét oldalon tükröződésgátló
Háttér: átlátszó zafírkristály
Vízálló: 6 bar
Átmérő: 46,2 mm
Magasság: 16 mm
Korlátozott kiadás: 250
Ref. IW502639

Replika IWC-ahn
Ez a zafírkristályos, ezüst tárcsával, vörös arany arab számokkal és karcsú levél alakú órákkal rendelkező óraszám csak ezer példányra korlátozódik a világ számára.

Az 51614-es kaliberű automata mozgatás elegendő energiát tárol a hétnapos erőforráshoz. Az replika óra webáruház IWC egy másik klasszikus eleme az, hogy a négyjegyű évekkel mechanikusan programozott naptárat csak 2100-ban kell korrigálni, és a koronájával egy napos lépésekben előhívható minden kijelzővel. Ez az időmérő is rendelkezik egy átlátszó üveg hátul Replica IWC óra. 250 példányra korlátozódik.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Amikor találkoztam az IWC órájával, nem tetszett nekem spontán módon, szerettem volna magamhoz vinni, Szerencsére az itt látott ország nézete nagyon szép, nagyon kedvező, nagyon boldog volt, hogy találkoztunk, és várja az áru visszaküldését.
Author Rating
51star1star1star1star1star
Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image