Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross A legjobb Replika Bell & Ross BR 03-94 AeroGT Chronograph replica órák

A legjobb Replika Bell & Ross BR 03-94 AeroGT Chronograph replica órákReplika Bell & Ross-as

Lehet, hogy észrevette, hogy mindannyian a legjobb Replika Bell & Ross BR 03-94 AeroGT Chronograph Replica Watches gyűjteményen vagyunk a héten. Végül is, akik nem töltötték gyermekkorukban a jármûvek által ihletett autókat, és elképzelték azt a világot, amelyben létezhetnek. Komolyan, mennyire szórakoztató B & R-nek kellett volna dolgoznia az AeroGT-n -, és kiterjesztené a koncepciót két nagyon hűvös órára. A BR03-92-et már három kézzel néztük meg, de eddig csak a 60 másodperces videofelvételekkel láttuk el a kronográfot. Most itt az ideje, hogy kicsit többet koncentráljunk
Menjünk a lényegre. Ez a replika órák Bell & Ross BR 03-94 AeroGT Replica órák szól a tárcsáról. Vagy inkább annak hiánya. A csontváz dial az AeroGT fellebbezésének középpontjában áll. Ahelyett, hogy valami díszletet választott volna, a replika óra Bell & Ross brutálisabb megközelítést kapott, rengeteg egyenes vonal és megmunkált befejezésekkel. Ez egy olyan hatás, amely teljesen a márkán áll, és emlékezteti a versenyzőket, hogy eltávolítsák autójuk minden felesleges elemét a súly csökkentése és a teljesítmény növelése érdekében. És ha az összes súlycsökkentés nem elegendő, a replika óra webáruház Bell & Ross néhány gyorsabb részletet – a kronográf mutatókat és a dátum nyilakat tartalmaz. Olyan szép elemek, amelyek megtörik az egyébként monokromatikus színrendszert.

Ha a tárcsa hűvös, akkor a klasszikus replika órák árral Bell & Ross BR 03-94 Replica órák – a négyzet alakú tok inspirálta a repülőgép irányítópultjait, amely csak a tárcsa ipari megjelenését teszi hozzá. Az alaknak köszönhetően az AeroGT szélesebb, mint a 42 mm-es mérés, ami a rövid lábaknak köszönhetően nagyon kényelmes. A kronográf-nyomógombok és a korona tökéletesen illeszkednek a tok kialakításába, a piros indítású nyomógomb és a megfelelő koronacső gyorsabb extra érintést tesz lehetővé, míg a négy keretű csavar (funkcionális) cseresznye formájában a tetején.

A részletek tovább folytatódnak a vastag, párnázott rallystílusú Replika Bell & Ross borjúszemüvegekhez, amelyek piros csöves ékezetekkel rendelkeznek. Kissé szüreti hangulata van, ami kissé ellentétes az óra ultra-modern megjelenésével. De bár a várakozásom szerint inkább gumi és bőr kombinációt láttam, a rally pánt valóban működik.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image