Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross A legjobb Replika bell & ross ww2 katonai örvény replika órák

A legjobb Replika bell & ross ww2 katonai örvény replika órákReplika Bell & Ross-alm

Az árkok, a frontokon,Replika Bell & Ross replika WW2 katonai forgószél futottak a legnagyobb kockázatot a finom ásványi üveg mása az idő harcosok. A fém rácsok (fogalom, Cartier tett annak egyik replika Pasha nézni, hogy néhány évvel ezelőtt), hogy védett a tárcsák is gátolják a láthatóságot és fáradságot nem olvassa a figyelmeztetéseket. Ma,replika órák árral Bell & Ross zafír szemüveg nagyon ellenálló, és nem követeli meg a védő pajzs. Ez az oka annak, túl felidéző ​​funkciója a múlt, a motorháztető a WW2 katonai Tourbillon részévé válik a show fokozásával olvashatóságát számlap sajátos formáit és hangsúlyozva hangsúlyozásával az utasításokat! Sőt, tréfás nyílásai a fém felfedi teljesen más időt, és szövődmények,replika órák boltja Bell & Ross így a szem a lényegre koncentrálnak. Nyissa ki a fedelet a teljes tárcsát; lezárta az órát működőképesnek köszönhetően diszkrét mérési percek.

Replika Bell & Ross-aw
A XX. Század első boldog éveit felidézve a replika óráknak az első világháború előtt kellett megváltoztatniuk az arcukat.replika shop Bell & Ross Miközben új fegyverek, mint harci repülőgépek vagy páncélozott járművek jelentek meg a csatatéren, a replika órák bell & ross óráknak adaptálniuk kellett ezt a forradalmat. A zsebéből a csuklóhoz mentek. A funkcionalitás, megbízhatóság, pontosság, robusztusság is alapvető paraméterekké vált. A tárcsát lefedő törékeny üveg védelme érdekében néhány replika órát még a valódi fém rácsok mögött is védettek (miközben a Reverso önmagát megdöntötte).

Replika Bell & Ross-atr
Vegye figyelembe, hogy ez a második világháborús katonai Tourbillon szabályozó: óraszerkezeti elv,replika óra shop Bell & Ross amely elkülöníti az olvasási órákat és perceket. Ha a perc keze egy központi tengellyel rendelkezik, és söpörte a teljes tárcsát, az órás kéz 12 órakor egy kis tárcsával rendelkezik. 3 órakor egy köríven kialakuló tű (Trust Index) jelzi a mozgás pontosságának mértékét a hordó feszültsége szerint.

A KÉSZÜLÉK B & R VINTAGE WW2 MILITARY TOURBILLON MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI

Replika Bell & Ross-apo
Természetesen az átlátszó zafír megcsodálható a hidak és a fedélzet szénszálas, high-tech kiválasztott anyag szilárdságát és könnyedség.replika jelentése Bell & Ross Ha az ügy látszik kialakulni a múlt annak patinás, és a nagy koronát „körte” harántcsíkolt egy jó fogást (akár sofőrrel kesztyű), akkor készült az 5. osztály titán szatén polírozott (rendkívül kényes és nehéz gép), amely a PVD kezelés egy matt “fegyverhordó” színt ad,luxus órák Bell & Ross amely teljes mértékben összhangban van az óra szellemével; Minden replika katonai órák kell unalmas, hogy ne hozzák nyilvánosságra a jelenléte egy katona, akinek show-küldene villanások.replika órák olcsón Bell & Ross Ez az óra nem hagyományos jellegét a rászoruló bőr karkötő vagy barna krokodilcsipeszek mobilon.

Ház védőburkolattal: átmérő 45 mm polírozott szatén titánnal
PVD * titán kivitelben
Sapphire üveg háttér
Mobil kürtök

Vízállóság: 50m

Mechanikus mozgatás kézi tekercseléssel tourbillonnal
Rózsaszín arany tourbillon ketrec
Üveg: tükröződésgátló zafír

Funkciók: Szabályozó típus kijelző. Óra (pult tetején), perc (központi kéz), járástartalék kijelző (5 nap),kronométer Bell & Ross precíziós indikátor (Trust Index).

Dial: matt fekete kivitelben titán fémlemez rögzítve és díszített „Cotes de Genève”. Tűk, számok és arany indexek.

Barna aligátor pánt és titán tűs csattal.

Replika Bell & Ross-azx
9 órakor az energiatakarékos jelzés (5 nap) befejezi a precíziós mutató által szolgáltatott információkat. Ezek a szövődmények együttesen megakadályozzák az óra tulajdonosa számára a mozgás újbóli összeszerelésének szükségességét az óra optimális működésének biztosítása érdekében. Végül a replika óra bell & ross replika órák 6 órakor nyitnak ki a tourbillon rózsa arany ketrecén, amelynek egy perces forgása lehetővé teszi replika óra webáruház Bell & Ross “&” szimbólumának egy kis másodperc szerepét.

Címke: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image