Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Vacheron Constantin Kék Replika Vacheron Constantin tengerentúli kronográf Replica órák

Kék Replika Vacheron Constantin tengerentúli kronográf Replica órákReplika Vacheron Constaantin-r
A Replika Vacheron Constantin tengerentúli kronográf Replica órák ugyanabban a 42mm-es dobozban vannak, mint korábban. Ugyanaz a Vacehron Constantin kaliber 1137 önmagában öntött tekercs oszlop (37 ékszerrel, 183 komponenssel és 3 Hz frekvenciával). Ugyanez a rozsdamentes acél karkötő szuper polírozott és szatén végekkel, valamint a Málta fél-kereszt márkájának aláírása. Az egyetlen új részlet a tárcsázó, és milyen tárcsa. Kék pultokkal díszítve, ródiummal bevont gyémánthálókkal; Hands and hour markerek 18 karátos fehér aranyból (lumineszcens anyagból). Természetesen a fényes kék lakkozott tárcsát. Elképesztő, hogy egy ilyen pillanatnyi részlet ilyen hatással lehet az általános megjelenésre.

Replika Vacheron Constaantin-q
Eredetileg 1996-ban indult, a tengerentúli replika óra webáruház Vacheron Constantin tengerentúli replica órák a legigényesebb Vacheron Constantin. Lágy vaskosítóval rendelkezik, amely védi a mágneses mezők mechanikai mozgását 25 000 A / m-ig. A reteszelő korona (máltai kereszttel) és a záró tolózók növelik sportosságát, valamint 150 méteres vízállóságot biztosítanak. A tömör csavarozott fenék, amely szintén biztosítja a víz ellenállását, a “tengerentúli” medálozással van ellátva.

A funkciók közé tartoznak: órák, percek, apró másodpercek, rolex replika Vacheron Constantin Replica órák és nagy dátum, amely 12 órás dupla nyitással jelenik meg. A tartalék 40 óra. Háromszoros, rozsdamentes acélból készült összecsukható kapocs, dupla biztonsági gombokkal.

Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image