Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika IWC Kiváló minőségi IWC Portofino Chronograph Replica órák

Kiváló minőségi IWC Portofino Chronograph Replica órákReplika IWC-app

Ne feledje, hogy a tervezők az Replika IWC Portofino Chronograph Replica órák megengedték magukat egy kicsit extravagáns megjelenése piros a 30. szám a számláló és a 12 órás számláló.

Replika IWC-AW
Az acélmodellekhez hasonlóan ez az új vörös arany kronográf 42 milliméteres,replika óra webáruház IWC kissé hajlított szarvával rendelkezik.

Az replika órák IWC Portofino Replica óráinak tárcsa (pala vagy ezüst) a “C” és a tachyméter nélkül tökéletesen működőképes. Az időzített kiegészítő idők kijelzései függőleges vonallal vannak elrendezve,replika órák árral IWC a “12 órakor” 30 perces számlálóval és a “6 órakor” 12 órás számlálóval.

Másrészt a “9 órakor” kis másodpercek rendkívül diszkrétek,replika órák boltja IWC és megfelelnek a hét napjának és a megjelenő dátumnak. A római számok és az alkalmazott mutatók úgy tűnik, hogy kéznél vannak,replika jelentése IWC köszönhetően a domború zafírkristálynak és mindkét oldalon tükröződésgátlónak.

A Portofino kronográf a 79320 kaliberrel működik,replika shop IWC mely 44 órás teljesítménytartalékot és egy golyóscsapdal ellátott automatikus tekercselést tartalmaz.

A WATCH IWC PORTOFINO RED GOLD CHRONOGRAPH MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI
Caliber 75320 automatikus tekercseléssel
Frekvencia 28.800 A / h / 4 Hz
Ruby 25

44 órás tartalék

18 karátos vörös arany, ezüst tárcsával,replika órák olcsón IWC
Átmérő: 42 mm
Magasság 13,5 mm
Domborított zafírkristály, mindkét oldalon tükröződésgátló

Vízálló 3 bar

Sötét barna aligátor pánt, 18 karátos vörös arany ardillon csattal

Jegyezzük meg, hogy a kronográf-nyomógépek és a replika óra IWC karcsú karosszériákat a hatalmas hatalmak (nagyon hatvanas évek) felett találják;kronométer IWC biztosan megtalálhatnánk őket egy olasz sportkocsi pilótafülkéjében.

Címke: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image