Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross Kiváló minőségű Bell & Ross BR 123 Replica órák

Kiváló minőségű Bell & Ross BR 123 Replica órákReplika Bell & Ross-app

A Replicas Bell & Ross ebben az évben egy új órát, a Vintage-et kínál, hogy a különböző időzónákkal zsonglőrködni tudjon, Tokióban, Szingapúrban, Lisszabonban, Isztambulban,replika órák Bell & Ross BR 123 Replica órákban, Párizsban, Los Angelesben, Rio de Janeiróban, BR 123 24H, amely két időzónát képes megjeleníteni.

Replika Bell & Ross-aw
A replika óra Bell & Ross GMT (Greenwich Mean Time) önmagában nem új. Évek óta létezik a francia-svájci ékszerész katalógusában. Azonban ritkábban fordul elő, hogy a márka 24 órakor “dupla időt” kínál egy körben. Ami valószínűleg az egyik legvonzóbb “B & R” utas.

A fekete matt fő tárcsán a fém kezet hagyományosan egy első orsó idejét jelzik; és a 24 órás 24 órás külső keretnél a narancssárga tű (amely 24 órásra vált) egy második időzónát jelenít meg (csak teljes órában). A nagy számok,replika órák árral Bell & Ross a fotolumineszcens bevont tűk és a narancssárga méret és a GMT színe tökéletes olvashatóságot biztosít nappal és éjjel. A GMT óra legfontosabb elemének időpontja 4:30.

100 méteres vízállósággal rendelkező új replika óra webáruház Bell & Ross vintage-stílusú gumibakkal rendelkezik.

A WATCH BELL & ROSS BR 123 GMT 24H MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI

Replika Bell & Ross-ax
Mozgás: automatikus mechanika.

Funkciók: órák, percek, másodpercek, dátum, második időzóna 24 órás (GMT)

Vízállóság: 100 méter

Tok: átmérő 42 mm,replika órák boltja Bell & Ross polírozott szatén acél. Rögzített teleszkóp.
Zafír háttér.
Tükröződésgátló zafírkristály.

Tárcsázza: fekete. Alkalmazott fémszámok és indexek.
Skeleton fém óra és perc kezek tele Superluminova.

Fekete bordázott gumi karkötő.
Pin csatok. Polírozott szatén acél.

Napjainkban az időzónát északról délre,replika shop Bell & Ross keletről nyugatra, délről keletre, keletre északra haladjuk át … Röviden, minden irányban, jól hangolt a világegyetemben zárt és elfojtott repülőgép kabinok. A kikötőn keresztül láthatjuk a horizonton, a 10 000 méteres tengerszint feletti magasságban,replika jelentése Bell & Ross a rózsaszín és kék tükröződést, valamint a tiszta és lekerekített nappal és éjszaka megosztását … Még sok órányi repülés, a kép mindig lenyűgöző, akár mágikus.

Címke: , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image