Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Vacheron Constantin Kiváló minőségű Vacheron Constantin hagyományos replica órák

Kiváló minőségű Vacheron Constantin hagyományos replica órákEz az óra is tartalmaz egy hagyományos Vacheron Constantin Replica órák 14 napos tartalék. Műszaki konfigurációja négy páronként áll össze páronként; a hatalom tartalék a híd oldalán látható, jól látható a zafír tokback révén. Az idő egyenlete valószínűleg a legvonzóbb szövődménye ennek a modellnek.Replika Vacheron Constantin Ennek feladata a napsütés és a törvényes és univerzális idő közötti különbség mérése percben kifejezve. Valójában, ha az ember gyakorlati okokból úgy döntött, hogy minden évben 365,25 nap alatt, 24 óránként naponta, 60 percenként minden órában, az órában, mikor napot ad Az “igazi” idő az év napjaitól függ, ez azért van, mert a Föld kereszteződése elliptikus és nem kör alakú.

Replika Vacheron Constantin-asx
A hagyományos 2253 Caliber Boutique Moscow a replika órák Vacheron Constantin egyik középpontja. Egyetlen példányban készült, ez az óra ünnepli az új moszkvai üzlet megnyitását a berlini házban. Készült egy példányban a felavatására az új moszkvai üzlet, ez előtt tiszteleg a know-how közel 260 éven át egy gyár, amely nagyon korán elhagyta meghódítani Oroszországban. Ez a modell a platina 950-ben (a V.C. specialitásában) a komplikációk súlypontja. A kifejlesztett és gyártott replika óra Vacheron Constantin kaliber -intégrant 457 alkatrészek- együtt, plusz egy forgószél több csillagászati ​​jellegű szövődmények, mint a öröknaptár, időkiegyenlítés és napkelte és napnyugta Moszkva városától.

Így a napenergia délben, amikor a Nap a zeniten, nem minden nap, a jogi és az egyetemes délben, megjelenik a replika órákat. Az igazság az,replika óra webáruház Vacheron Constantin replika Hagyományos egyezés csak akkor következik be, évente négy alkalommal: április 15-június 14., szeptember 1. és december 24.. A nap többi részében a napközben folyamatosan rögzítenek néhány perces késést vagy előrelépést a legális délben. Ez a késleltetés vagy előleg minden nap változik, mégis -16 és +16 perc között. A legrégibb időszámítási idõt a matematikus Nikolaus Mercator fejlesztette ki a tizenhetedik században. Abban az időben lehetővé tette az idő pontos korrekcióját a napsugárzásnak a zenith áthaladásával. Miután ez a felismerés, történelem szakították csak nagyon kevés példa eszközök ilyen szövődmény, eszközök, amelyek az összes közös jellemzője, hogy tettek kiemelkedő órások.

Ennek a szövõdménynek a végrehajtása valódi szakértelmet igényel. Feltételezi az úgynevezett “equation” cam használatát, egy fémdarabot, amelynek profilja analemma.replika órák boltja Vacheron Constantin A analemma az az ábra vezethető az égen a különböző napállások naponta feljegyeztük ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen egy naptári év folyamán. Formája nyolcra emlékeztet. Ez az egyenletkamra egy év alatt egyszer bekapcsolódik. És formájának rendkívüli pontosságából az időegyenlet pontossága függ. Ez a lenyűgöző szövődmény a hagyományos 2253 Boutique Moscow tárcsáján 10:30 órakor látható.

Amellett, hogy annak expresszióját lábnyom nyelvtisztítás és szigorúság, ez az egyedülálló darab feltárja esztétikai kódok kifejezve kortárs nyelven:replika shop Vacheron Constantin finomított előlap, recézés körül zárt alsó csavarokkal és ellátott zafír kristály, trapéz index, tűk „futó” és fekete opalin dial. A tok hátulján (44 mm) a gravírozás józanul jelzi a darab kivételes és egyedi jellegét: “No1 / 1”. A modell viseli a rangos Hallmark of Geneva, független és szuverén garancia a kivitelezés, a származás, precíziós minőség, a tartósság és a kivitelezés. Ez az egyedülálló darab 18 k White Gold és az onyx pár mandzsettagombokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek az órának.

A VACHERON WATCH CONSTANTIN MŰSZAKI SPECIFIKÁJA TRADITIONAL CALIBER 2253 MOSCOW SHOP

Replika Vacheron Constantin-apl
Különleges termék a moszkvai replika órák árral Vacheron Constantin Boutique számára

Caliber 2253 a Vacheron Constantin által kifejlesztett és gyártott
Mechanikus kézi tekercselés
32 mm (13 ”) átmérőjű
9,6 mm vastag
Körülbelül 336 óra erőforrás tartalék (14 nap)
2,5 Hz (18 000 vibráció / óra)
457 komponensek
30 ékszer
Indikációk Óra, perc,replika órák olcsón Vacheron Constantin kis másodperc 6 órakor
forgószél
Végleges naptár (a hét napja, naptár, hónap, szökőév)
Időegyenlet
Moszkva napkelte és napnyugta
Az óra hátulján lévő áramforrás-jelzés

Poinçon de Genève tanúsított időmérő

950 platina ház
44 mm átmérőjű, 15,6 mm vastagságú
Nyitott háttér, zafír kristály

A tömörség 3 bar nyomáson (kb. 30 méter)

Fekete Opál Dial
Alkalmazott indexek 18K fehér arany, időzítő és jelzések festett fehér

Fekete, kézzel varrott Mississippiensis aligátor pánt,replika jelentése Vacheron Constantin nyereges kivitel, nagy négyzetmérleg
950 platina tripla penge összecsukható csattal polírozott fél máltai kereszt

Jön egy korrekciós tollal
Jön egy pár mandzsettagomb, amely megfelel az óráknak

Egyedülálló darab: gravírozás “N ° 1/1” az óra hátoldalán

Hivatkozási szám: 88172 / 000P-F417

Ez az időmérő szintén egy újabb komplikációval bír csillagászati ​​jellegű, szokatlan óraszerkezetben: napkelte és napnyugta ideje. Nagyon nehéz végrehajtani, ez a szövődmény lehetővé teszi minden nap, és pontosan ezeknek a jelzéseknek a megismerését a moszkvai város számára. Ismét az egész olyan bütyökön alapul, amelynek alakja Moszkva szélességi és hosszúsági fokától függ. A replika órák boltja vacheron constantin replika óráját szimmetrikusan javasolják, napnyugtáig 8-kor, délelőtt 4-kor lefekvéskor. A hagyományosan a ketrec alakú máltai kereszt, a ház jelképe veszi körbe saját percét, kicsit másodpercek alatt, és 6 órakor helyezkedik el. Az öröknaptár gyönyörű szimmetriával jelenik meg a hét napján, a hónapban és a dátumban 9h, 12h és 3h. Ami a szökőév jelzőjét illeti, diszkréten van elhelyezve 1 órakor.

Címke: , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image