Olcsó Cartier Rotonde Második Replica órákReplika Cartier-ap

Ez az óra egy 42 mm-es tokban és a jó Replika Cartier Rotonde Second Replica órákkal áll rendelkezésre. Cabochon felhúzóval (zafír arany modellekkel és acélból készült szintetikus spinellel),replika órák árral Cartier kékezett acél alma kezével, vasútjával, flinqué tárcsával és római számokkal (Cartier szóval a a hét római szám közül öt), ez az óra nyilvánvalóan megjeleníti a replika órák Cartier óraszerkezet minden személyi jeleit.

Replika Cartier-aq
Teljesen integrált, az új 1904-FU ™ önfejű mozgás a több éven át tartó fejlesztés középpontjában áll a La Chaux-de-Fonds replika óra Cartier gyártásában. Ez a Cartier Rotonde Replique Watches, amely az első a márka, összegyűjti az egyik még monopusher gomb beállítása minden komplikáció.

Replika Cartier-aw
A Rotonde gyűjtemény, amely körülbelül negyven modellek gazdag,replika óra shop Cartier így látja ezt az idén is, nagyon horológiai változatot ér el. Valóban, ez az új modell három változatban (rózsaszín arany és ezüst tárcsa,replika órák olcsón Cartier szürke arany és kék tárcsa, acél és ezüst tárcsa) áll rendelkezésre. Az 1904-FU MC automata kaliber gyártmányú, amely lehetővé teszi egy nagy dátum megjelenítését 12 órakor,replika shop Cartier egy második retrográd időzóna 10 órakor, nappali / éjszakai jelzés 3 órakor és egy kis másodperc 6 órakor.

Replika Cartier-af
Rózsa arany,luxus órák Cartier vagy szürke arany vagy acél 42 mm
Korona díszítve zafír kabokonnal (szintetikus spinell az acél változatban)
Vastagság: 11,96 mm
Zafír háttér

1904-FU ™ automatikus mozgás

Ezüstözött flinqué vagy kék flinqué dial
Blued acél alma alakú kezek

Alligátor pánt a hajtogató kapoccsal,replika jelentése Cartier dupla beállítással arany vagy acél

Ez az új modell replika órák egy aligátor heveder a híres replika óra webáruház Cartier összecsukható kuplung, amely lehetővé teszi a (kettős) könnyű és ultra-pontos beállítás.

Címke: , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image