Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Panerai Replika Olcsó Replika Panerai Luminor 1950 FU PAM 498 Replica órák: Jó szerencse

Olcsó Replika Panerai Luminor 1950 FU PAM 498 Replica órák: Jó szerencseReplika Panerai-ap

Ma ez a Replika Panerai Luminor 1950 FU PAM 498 Replica órák visszatér a színpad elejére, és különösen a firenzei ház katalógusában. Kivéve, hogy nem jelenik meg a védjegy katalógusában. Sem a papíralapú, sem az online változatában. De ez az óra nem létezik … Ez az új verzió (1000 db / év) egy 44 mm-es, vízálló 300 méteres acél házzal van felszerelve (Ref PAM 498). A zafírkristályos hátfal a replika órák Panerai P.9000 gyártási kalibert két hordóval és kétirányú oszcilláló súlyt nyújtja a kényelmes 73 órás erőforráshoz. Az idő beállítása egy olyan rendszer segítségével történik, amely előre vagy hátra mozdítja a tűt egy órára, anélkül,replika óra shop Panerai hogy zavarja a futó perceket (mint például a GMT órákon). Kényelmes rendszer, amikor megváltoztatod az időzónádat.

Replika Panerai-aw
2010-ben, Officine replika óra Panerai bemutatta a MAP 366 (mechanikus kaliberű kézi), egy órát fenntartott ázsiai piacok elsősorban fenntartva a kínai piacon … Ez volt a replika óra webáruház Panerai Luminor acél ugyanabban a stílusban, mint az összes limitált, amelyek körülbelül ugyanabban az időben kerültek forgalomba, és kizárólag a világon telepített exkluzív butikok, replika órák árral Panerai Luminor 1950 Replica órák szánták.

A fekete számlap (nem szendvics), szakították egy kis másodperc számláló 9 órakor és egy dátum ablak 3 órakor sport indexek és bézs Superluminova szám,replika órák olcsón Panerai hogy ad neki egy kis „vintage”. A kínai FU karaktert 6 órakor helyezzük el. Ez az óra fekete bársonyos bőrszíjjal, bézs varrással, amely a tárcsázó számok és indexek színét illeti.

Egy eredeti és viszonylag ritka modell (körülbelül 6500 eurót számolva), amely lehetővé teszi a replika shop Panerai kalibráló “gyártását” olyan speciális sorozatban, amelyet ritkán látnak Európában.

Azonban a nagy különbség a korlátozott sorozat „City of the World” egy replika jelentése Panerai Watches, azt nem korlátozódik egy ország, hanem egy kontinens, másrészt viselt a a tárcsa helyett 6, a kínai karakter Fu, azaz a „jó szerencse, vagy a jólét” (de ennek semmi köze a 6-os szám),luxus órák Panerai nagyon fontos jel a mindennapi kínai. Egy darab 1500 példányban. aki nagy sikert aratott Ázsiában …

Címke: , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image