Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Rolex Replika Olcsó Replika Rolex Sea-Dweller 4000 Replica órák: Az Aquanauts Watch Revival

Olcsó Replika Rolex Sea-Dweller 4000 Replica órák: Az Aquanauts Watch Revival Replika Rolex-atv

Ez az új verzió (ref 116600) a Replika Rolex Sea-Dweller 4000 Replica óráknak kell lenniük, hiszen valóban ugyanazt a designt és ugyanazokat a részleteket tartja. De jobb! Az ügyet kissé átdolgozták (egy kicsit masszívabb, 40 mm), a keret természetesen Cerachrom kerámia, a karkötő rendkívül technikai és a kaliber előnyös a legújabb újítások a márka a koronát. Természetesen 8 400 euró értékű, de ha csak egy replika órák Rolex sportot találsz a gyűjteményedben, ez az!

 Replika Rolex-aq
A Sea-Dweller (ref 16.600) 2008-ban eltűnt a Rolex replika katalógusból, amikor a genfi márka megjelentette a Deep-Sea modellt. A “maxi” Sea-Dweller fajta túlzottan vitaminizált. Mindenki számára a Sea-Dweller feltétlenül megállt. És senki nem számított rá, hogy újra megjelenik az óceán mélyén. kedvenc élőhelye!

 Replika Rolex-ay
Kihasználják a visszatérés a Sea-Dweller visszatérni részletesebben a történelem (viszonylag ismeretlen) e valódi búváreszközként által forgalmazott replika óra Rolex 1967 igényeinek kielégítésére a szakmai búvárok szállt idején több mély …

Amikor a küldetés Hydra VIII Comex (Compagnie Maritime tapasztalatokról) határozza meg a világrekordot a búvárkodás a tengerben legalább 534 méter, 1988-ban mutatja a küldetés egy Sea-Dweller. A világméretű víz alatti mérnöki berendezés felszerelésének szabványmodellje, amely szintén kiemelkedik a fehér színű “Comex” logóval; egy nagyon keresett óra, amely az árveréseken csúcsos. És az egyetlen eszköz, amely az elit búvárok teljesen megbízik kísérő replika óra webáruház Rolex Sea-Dweller 4000 Replica az ultra-mély ereszkedés telítettség, ahol a pontos időzítés minden lépést létfontosságú. Az óra, amellyel több ezer víz alatti küldetést hajtottak végre extrém körülmények között.

A Sea-Dweller 1967-ben tervezett, vízálló, 610 méteres és akár 1220 méteres tengerszint feletti magasságig. A Sea-Dweller a mélység úttörője. Az úgynevezett “aquanauts”, a vízsugár felfedezői, ez a vízi tér, amely a bolygónk 70% -át fedezi. Mint ők is, a Sea-Dwellernek alkalmazkodnia kellett a nagy nyomásokhoz tervezett mesterséges lélegeztető keverékekhez, amelyek könnyű gázokból, például héliumból vagy hidrogénből álltak. Hozzájuk hasonlóan, ő kellett benyújtania a hosszú folyamat dekompressziós emelkedés közben a felszínre, hogy távolítsa el ezeket a gázokat nélkül kárt elszenvedő -az ismert és potenciálisan halálos búvárok dekompressziós betegség. Ennek érdekében a Sea-Dweller 1967-ben megnyitotta a replika órák árral Rolex által kifejlesztett és szabadalmaztatott innovációt, a híres héliumszelepet.

Ez az elegáns biztonsági szelep az órás táskában kulcsfontosságú szerepet játszott a mélytengeri merülés fejlesztésében, amelynek a Comex bizonyára a leghíresebb képviselője. Alapítója és elnöke, úttörő a mély búvárkodás Henri Germain Delauze, mondott ez az óra „, egy búvár hidrogén nélkül nem lehet élni a replika órák boltja Rolex. A búvárkodásban az idő létfontosságú. A műveletek időzítése, a gázkeverékek megváltoztatása, a dekompressziós megállások időtartama, a torony bejárása vagy kilépése néhány másodpercre történik. A pontos, robusztus és megbízható órák kiemelkedő fontosságúak voltak. ”

Ahhoz, hogy megértsük, mennyire fontos a Sea-Dweller, vissza kell mennünk a kezdetektől a honfoglalás a mélyben, a korai 1960 Abban az időben, a határ a búvár sűrített levegővel körül 60 méter, főleg fiziológiai okok miatt. Sőt, ebből a mélységből a levegő mérgezővé válik a nyomás miatt. A természetes levegő közel 80% -át alkotó nitrogén súlyos narkotikus hatást vált ki, a híres “mélységek részegségét”, ami a legtapasztaltabb búvárokat elveszíti. 66 méterről az oxigén veszélyessé válik, a neurológiai válság és a tudatvesztés okozta hyperoxia.

 Replika Rolex-akn
És nem kérdés, gyorsan emelkedik a felszínre, vagy az arc dekompressziós betegség negyven percen át 60 méter mélyen van szükség két órával a lassú javulás szakították sok dekompressziós hogy szigorúan tartsák be, hogy lehetővé tegye a felhalmozott inert gázok a testben evakuálni – minden problémát, hogy elegendő levegő maradjon a víz alatt. Ezek a dekompressziós idők exponenciálisan növekednek a mélységgel. A 60 méteres mérföldkő eléréséhez világos, hogy más megoldásokat találnak …

Ezek megvalósulása a korai 1960-as évek két újdonságát az alternatív légzés keverékek, hogy elkerüljük a toxikus hatást a levegő, és a fogalom a telítési búvár minimalizálása dekompressziós idő és kockázatok .
Ha a természetes levegő nyomás alatt mérgezővé válik, miért ne lélegezzen be valami mást?

Ez a kérdés olyan szintetikus légzőkészülékek kifejlesztéséhez vezet, amelyek az óceánok mélyére nyílnak. A természetes levegő körülbelül 80% nitrogénből és 20% oxigénből áll,replicas relojes de csak oxigént metabolizál az emberi szervezet, ezért létfontosságú. A nitrogén felelős a 40-60 méteres mélységek narkózisáért az egyéntől függően.

A tudományos kutatások azt állítja, hogy a nitrogén arányát a levegőben helyettesíteni lehet hélium, és hogy ez a mesterséges hélium-oxigén keverék (HELIOX) van lélegző emberi fiziológiai probléma nélkül, és anélkül, hogy narkózist nyomás alatt. Ezenkívül elkerülhető az oxigén toxicitása a hélium arányának növelésével a keverékben. A 60 méteres fiziológiai rúd átkapcsolható.

Ezután más korlátozások által-az ilyen el, hogy a nagynyomású ideges szindróma, során okozott hosszú bemerítést, hogy több mint 150 méter alatt héliox- segítségével különböző koktélok gáz alakú vegyületek fok hidrogénatom változók d oxigén, hélium vagy nitrogén. A merülés bizonyos fázisaira jellemző gázkeverékek kombinációja lehetővé teszi az 1960-as évek elejétől, hogy tovább növelje az elérni kívánt mélységet és optimalizálja a dekompressziós időt. 1961-ben mélytengeri merülést hajtottak végre -222 méteren a svájci Lago Maggiore-ban. A következő évben elérte a -313 métert a csendes-óceánon, Kaliforniában. Egy olyan rekord, amely meglepődik az idős búvárok egész közösségében, és új horizontokat teremt előre a víz alatt.

A mélység nem az egyetlen törekvés a honfoglalás a víz alatti világ: az ötlet a kitartás és tartsa a víz alatt, vagy akár a tengerben élnek, szintén táplálta hosszú a emberi képzelet. Az 1960-as években Franciaországban és az Egyesült Államokban elindított, a tenger alatti házak projektjei lehetővé teszik a víz alatti kutatások második megszorításának legyőzését: a dekompresszió. Egyébként ezek a programok echo a neve a búvár óra tervezte replika shop Rolex ez idő alatt: a Sea-Dweller, szó szerint „élő tengerek” angolul.

A merülés, a dekompresszió fő problémája a víz mélységétől és időtartamától függően exponenciálisan korlátozza a hasznos időt. Például tizenöt percig -90 méter, a búvár kell végeznie közel két órán keresztül, hogy elérjük a dekompressziós terület egészséges és a hang. Tíz perc és -300 méter között van, és elméletileg több mint húsz órányi dekompresszió szükséges. Csak néhány perc vagy néhány extra mérő jelentősen növeli ezt az időt.

 Replika Rolex-app
A probléma is élettani, és úgynevezett dekompressziós betegség, olyan állapot, amely bénuláshoz vagy halálhoz vezethet. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a víz alatti nyomást, az emberi test válik „ásványvíz” túlnyomásos gáz oldódhat vízben, és az emberi test készül víz közelében 65%, néhány belélegzett gáz híg a vérben és a szövetekben. A dekompresszió nélküli emelkedés a palack nagyon erősen rázza és azonnal megnyitja: a felszabadult gáz robbanásszerűen buborékot képez. Az emberi szövetekben ezek a buborékok súlyos sérüléseket okozhatnak. A gáz biztonságossá tételéhez nagyon lassan, lassan és többször nyitja ki az üveget. Ez a dekompressziós megállások célja, amely lehetővé teszi a szervezet számára az oldott gázok szabályozását.

Az 1950-es évek közepén a legfontosabb felfedezés döntően hozzájárult a mély és tartós búvárkodáshoz. A kísérletek azt mutatják, hogy az emberi szövetek képesek nyomást gyakorolni a gázok elnyelésére. Ez azt jelenti, hogy a légzőgáztest testének telítettségi küszöbértékéből a dekompressziós idő ugyanaz marad, ha egy búvár néhány órára, több napra, hetekre vagy hónapokra víz alatt marad. Csak a légzőgáz mélysége és típusa döntő a dekompresszióhoz. Ez a felfedezés lehetővé teszi, hogy a fejlesztés a „telítettség búvárkodás”, a technika, hogy a szó szoros értelmében telíti búvárok, és tartsa őket túlnyomásos környezetben hosszú ideig, így el tud végezni számos mélymerüléskor, hogy ne legyen a küldetés végén csak egy dekompressziós folyamatot nyújtson be.

Két merülés, élnek egy víz alatti élőhely, egyfajta tenger ház meg az alján, ahol van egy légnyomás megegyezik a víz ebben a mélységben. A búvárok mesterséges gázkeveréket lélegeznek héliummal mind a kijáratok, mind az élőhelyük alatt. 1965-ben egy amerikai aquanaut harminc napig marad az óceán alatt, egy élőhelyen élve
-62 méter mély. Tartózkodásuk során a tenger, aquanauts hogy teljesen akklimatizálódott a nyomás a mélységben, hogy telített gáz, úgy, hogy nem tud visszatérni a légköri nyomás a felszínre anélkül, hogy átmenne egy hosszú szakasza a dekompressziós egy házba hiperbarikus, több tíz óra. Ez a folyamat velejárója a személyazonosságát a „nép a tenger”, szült a funkciót fejlesztett annak idején replika jelentése Rolex felszerelni a búvár modell rendkívül tartós új generációja: hélium szelep, amelyen keresztül mutatja károsodás nélkül is dekompresszálható, és elhagyhatja a héliumot, amely telített, azonos a búvárokkal, akik viselik.

Az Oyster Perpetual Submariner, vízálló 100 méter, Rolex létre az archetipikus búvár óra, 1953 az első napokban a víz alatti feltárás a búvár. Már 1954-ben a tengeralattjáró megduplázta vízállóságát 200 méterrel, így kényelmes biztonsági határt biztosítva a 60 méteres határon túl ritkán járó légijárművek számára. Teljesítménye és megbízhatósága révén ez az óra az elit búvárok csuklója, egy olyan közösség, amellyel a luxus órák Rolex szoros kapcsolatot tart fenn termékeinek folyamatos javítása érdekében.

 Replika Rolex-anb
1962-ben, Kaliforniában kevesebb mint 313 méteren elért teljesítmény nyilvánvalóvá tette az új generációs reprodukciós órák szükségességét, amelyek képesek elviselni a 200 métert meghaladó nagy mélység nyomását. kronométer Rolex, amely már sikeresen elküldve 1960 kísérleti mutatja, csatlakozik a batiszkáf Trieszt a legmélyebb óceánok közel 11.000 méter, a technológia kiépítése a kapacitás a Submariner.

1966-ban a Comex az első ipari merülést kevesebb mint 160 méteres magasságban végezte el. A francia cég valóban kidolgozott egy olyan merülési technikát, amely telítettséggel hasonlítható össze a tenger alatt működő házak programjaival, de a hiperbarikus élőhelyek hajókba vittek, amelyek lehetővé tették a világ minden részén beavatkozást.

telítettség búvárok átkerülnek a mélysége beavatkozás víz alatti által tornyokkal, még nyomás alatt, és visszatér a száraz és meleg után merülés Túlnyomásos élőhely a támogató hajó, amíg dekompressziós küldetés vége.

A Comex, amely a mély kereskedelmi búvárkodásban vezető szerepet tölt be, az évtized végén kevesebb, mint 300 méterre törekszik. A replika órák olcsón Rolex azt tervezi, hogy a következő búvárórát vízállósággal felszerelheti akár 2000 láb, vagy 610 méterrel. De amellett, hogy fokozott ellenállás a külső nyomás, a víz lefelé egyre mélyebbre, a telítettség búvárok visszajelzést felfedi sejtett új igény: a nagy ellenállást az óra, hogy a belső nyomás .

Valóban, a nyomás élőhelyek töltött légúti gáz nagyrészt álló hélium, a replika által használt búvárok végül úgy viselkednek, mint azokat: a ház telítődik héliummal, úgy, hogy a belső nyomás az óra egyenletesen egyensúlyba kerül az élőhelyével. Ez annak a könnyű gáznak a rendkívül illékony természetéhez vezet, amelynek molekulái a legkisebbek a világon. A hélium ezáltal fokozatosan beszivárogtatja az órát a tömítéseken keresztül. Nyomáscsökkentés alatt a dugattyúk, a kiürítési hélium humán szövetekben gyorsabb, mint a képesség, a könnyű gáz ki a vízálló óra, úgy, hogy egy jelentős nyomásnövekedést van kialakítva a ház. A dekompressziós búvárok gyakran megfigyelik, hogy órájuk jegese erőteljesen ugrik, mint egy pezsgős parafa, a túlnyomás hatására.

Valójában nyilvánvalóvá válik, hogy az órának képesnek kell lennie a hélium túlcsordulására. Ahelyett, hogy megpróbálná gázzáróvá tenni egy gyakorlatilag lehetetlen küldetést, a Replika Rolex egyoldalú szelepet fejleszt ki az eset oldalán. Ez automatikusan bekapcsolódik egy bizonyos belső túlnyomás küszöbén, hogy a gáz el tudjon menekülni a házból, miközben megőrizte az óra pecsétjét. Szabadalmaztatott 1967-ben Rolex annak új modell a búvárkodás szakmai Oyster Perpetual Sea-Dweller, a hélium szelep elengedhetetlen a fejlesztési mély telítettség búvárkodás.

Ilyen körülmények között a Comex gyorsan tette a Sea-Dweller számára a búvárok hivatalos figyelését, aki tovább folytatja a mélytengeri merülések határait. Az 1988-ban létrehozott, rekordmagasságú tengeren legalább 534 métert adtak hozzá, amelyet 1992-ben egy hiperbárkamrában hajtottak végre 701 méter alatti kísérleti mélységben, ezt követte a dekompresszió huszonnégy napja. A rekord páratlan maradt a mai napig.

 Replika Rolex-ant
Az új Sea-Dweller 4000 3135 kaliberrel, önhordó mechanikus mozgással rendelkezik, a replika órák Rolex által kifejlesztett és gyártott dátummegjelenítéssel. Mint minden Rolex örökös mozgás, a 3135 a Svájci Kronometriás Vizsgáló Intézet (COSC) tesztjeit átvevő replica órákra fenntartott svájci kronométer.

Az oszcillátor, az óra szíve, tartalmaz egy kék Parachrom spirált, amelyet a replika óra Rolex szabadalmaztatott és gyártott niobium és cirkónium ötvözetében. Tökéletesen érzéketlen mágneses mezők, idén tavasszal nagy stabilitást ellen hőmérsékletváltozások, és továbbra is akár tízszer pontosabb, mint a hagyományos Nivaflex esetén sokkok.

A Sea-Dweller 4000 60 perces egyirányú forgó előlapja lehetővé teszi a merülési és dekompressziós idők pontosan és biztonságosan történő olvasását. Fel van szerelve egy szabadalmaztatott fekete Cerachrom lemez, amelyet a Rolex gyárt a gyakorlatilag karcolásálló és változhatatlan kerámiában. Az érettséget egy vékony platina réteg PVD (Physical Vapor Deposition) lerakódásával nyerik. A fekete tárcsával nagyméretű Chromalight indexek és hosszú, kék fényt kibocsátó lumineszcens anyagokkal teli kezek találhatók a sötétben.

A Sea-Dweller 4000 Oyster ház garantáltan 1220 méteres vízálló. Hatalmas, hivatalosan alakú testét egy 904L acélból álló tömör blokkban vágják (csak a Replika Rolex sorozatban használják), különösen korrózióállóak. A hornyolt alját szorosan csavarják egy speciális eszközzel, amely a Rolex órákra jellemző. A kanyargós korona, szerelni a szabadalmaztatott hármas tömítő Triplock (jelképezi a három pontot a korona) és védi a váll vágást a tömege a középső része, van csavarva határozottan a ház, mint egy tengeralattjáró Hatch. Ami a jeget illeti, gyakorlatilag karcolásálló zafír.

Oyster karkötő a Sea-Dweller 4000 (ultra-technikai, tartós, kényelmes és jól átgondolt) el van látva biztonsági zárral Oysterlock véletlen nyitás és egy dupla szaktanácsadási rendszer azzal a képességgel, hogy állítsa az órát egy búvárruha akár 7 mm vastag: a kibővített Fliplock pengék, amelyek lehetővé teszik, hogy meghosszabbítsák a karkötőt 26 mm, és a replika óra webáruház Rolex Glidelock rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a finom beállítás a 2 mm-es lépésekben összesen körülbelül 20 mm, mindegyik szerszám nélkül.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image