Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross Replika Bell & Ross BR S Diamond Eagle Replica órák nőknek

Replika Bell & Ross BR S Diamond Eagle Replica órák nőknekReplika Bell & Ross-al

A Replika Bell & Ross BR S Diamond Eagle Replica Női órák azonban nem hagyja el a női órák piacát. Nevezetesen a 2005-ben elindított BR S modelljével, amely közvetlenül olyan ügyfelek számára készült, akik egyszerre elegáns és sportos órát akarnak. Ebben az új verzióban, a Diamond Eagle néven, a BR S olyan éjszakai égboltokat idézi, amelyek mindig tanúi voltak és lenyűgözték a pilótákat.

Replika Bell & Ross-as
A Bell & Ross kiemelkedően férfias márka. Mindenki ismeri a híres BR01-et vagy BR03-at viriális, négyzetes és gyakran harcművészeti megjelenéssel, hiszen a replika órák Bell & Ross BR S Replik Franco-Svájcot a katonai univerzum sokat ihlette az időmérők tervezéséhez.

Replika Bell & Ross-ad
A BR S Diamond Eagle egy csomó mennyei részletet hoz össze, mint például: az éjféli kék tárcsa, a fényes fémes indexek,replika óra Bell & Ross amelyek áthatolják a sötétséget és a hét gyémántot, amelyek csillogó csillagokat idéznek. “A készlet egy mini-Milky Way ékszerész” jelzi a márka nyilatkozatában.

A 39 mm-es szatén polírozott acél négyzet alakú tok vízálló 100 méteres. A svájci kvarc mozgás (kegyelem, hogy nincs mechanikus változat). A vésett háttér folytatja a konstelláció sas stilizált kialakítását.

Végül a sötétkék kagyló karkötője,replika óra webáruház Bell & Ross gyöngyszemű tükröződéssel, részt vesz a modell kék színárnyalataiban. A BR S Diamond Eagle két változatban kapható, egy pedig 66 fehér gyémánttal.

Replika Bell & Ross-ap
Sőt, jóval a légi közlekedés kezdete előtt az égi testek már szolgáltak a földi vagy a tengeri eltolódások referenciaértékeként.replika órák árral Bell & Ross Így az évszázadok során a navigátorok a csillagok helyzetére utaltak éjjel, hogy az óceánok felé orientálódjanak.

Ne feledje, hogy a
replika shop Bell & Ross tárcsa gyöngyszemeinek elrendezése a sas konstellációjának rajzát reprezentálja. Egy csillag találkozása a földről. A gyémántok nagysága és fényessége tiszteletben tartja a csillagok összegyűjtésének jellemzőit. Az idő két finom tűvel olvasható, tiszta megjelenéssel.

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image