Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Patek Philippe Replika Replika Patek Philippe Calatrava nagy ékszer Replika órák hivatkozás 4895R

Replika Patek Philippe Calatrava nagy ékszer Replika órák hivatkozás 4895RReplika Patek Philippe-afc

Mielőtt az arany kereteikbe bepattantok, a Replika Patek Philippe Calatrava High Jewelry Replica órák vándorolnak át a lapidárium kezén, akiknek nagyon precíz vázlatokon és méreteken alapulnak. pontosan feleségül vesznek fel, és oldaluk tökéletesen illeszkedik a szomszédos kövekhez. Ez a hosszú folyamat egyértelműen azt mutatja, hogy a finom ékszerórák értékét nemcsak a drágakövek ára, hanem nagyrészt a tervezők, a gemológusok, a kőfaragók és a kőfaragók munkája is mutatja, akik a színfalak mögött dolgoznak héttel, amíg meg nem jeleníti a báját a boldog tulajdonos csuklóján.

Replika Patek Philippe-aws
A beállított referencia 4895R zajlik egy rózsa arany tok 18K alapján a klasszikus kerek design a Calatrava sor – az egyik legismertebb alkotásai replika órák olcsón Patek Philippe, aki született 1932-ben krimp 162 baguette gyémánt (összesen körülbelül 5,62 karát) formában, mint egy kendő mindkét oldalán a tárcsát, összehangolása akár öt sor követ végződő ferdén 12 és 6 óránál. Az egyes sorok gyémántjait “rács arany keretben” zárták be.

A 4895 referencia tárcsa egy intenzív fekete, amely csodálatos kontrasztot teremt a ragyogó fehér gyémántokkal és a rózsaszín aranyszínű reflexiókkal. Ez a borítás igényel utólagos lefektetését tizenkét réteg lakkot,replika órák Patek Philippe melyek mindegyike kifogástalan és nyomokban sem tartalmaznak a por, arra kényszerítve kézművesek dolgozni egy olyan környezetben és légkörben rendkívüli tisztaságot. Minden réteg lakknak teljesen száraznak kell lennie, majd alaposan ellenőriznie kell (minden szennyeződés elkerülése érdekében), mielőtt a szakember elhelyezheti a következő réteget.

Aztán jön a kritikus szakaszában lyukak fúrása, hogy igazodjon a tengelye az órát és a percet, és huszonnégy apró „láb” tizenkét index, amely szegecselt hátoldalán a tárcsát. Alakításában az ilyen típusú tűk „futó” megkövezték mindkét oldalán, és márkás órák olcsón Patek Philippe Calatrava Replika órák, mint a „Nyíl” megköveztek három oldalról vörös arany igényel is, igen nagy mennyiségű munkát kézművesek. Tiszta geometriájuk és éles széleik nem tolerálnak semmilyen gyártási hibát, ami azonnal eltávolításhoz vezetne. Vannak replika órák, amelyeknek a teljes gyártása kevesebb időt és gondot igényel, mint a Calatrava 4895-es tárcsázó referencia egyetlen megvalósítása.

Az új referencia 4895 meghajtásáról egy kézi felhúzás kaliberű 215 – egy legendás mozgalom, amely indulása óta közel negyven év óta folyamatosan optimalizálva, és megcsodálható az átlátszó caseback. Az elegánsan ívelt vonat bar, a hordó híd, a kakas (egyensúly bar) és a jobb híd a különböző horgony kerék viseli a tipikus beállítás Cotes Genf; a széleik kerekített profilban vannak elforgatva, mielőtt alaposan polírozottak. A fedélzet és a kerekek között látható tányér teljesen gyöngyözött, számtalan kis kört egymást átfedve. A mozgás 28.800 óránként (4 Hz) rezgéscsillapítással rendelkezik kronométer Patek Philippe Gyromax inga. Ezenkívül kizárólag a szabadalmaztatott Spiromax szőrszálakkal van felszerelve, melyet Silinvar, egy innovatív szilikonszármazék gyártanak. Az anyag kiváló tulajdonságainak és eredeti geometriájának köszönhetően ez a test kiváló futási értékeket biztosít. Vésett a híd az menekülését kerék, a luxus órák Patek Philippe (arany címer két P) biztosítja extrém pontosság a karóra – a szigorú követelményeknek nem toleránsak mozgalmak, mint a kaliber 215, hogy kenhető napi séta maximum -3 / + 2 másodperc.

A tárcsát gyakran az óra “arcaként” írják le, és fontos szerepet játszik az időmérő teljes megjelenésében. Ezért a dialógusok mindig is a legkeresettebb óraszerkezetek közé tartoznak, és a replika jelentése Patek Philippe-nél különleges kapcsolatot tartanak fenn a gyártással. Amikor az 1930-as évek hiánya miatt utódai a családok az alapítók, a cég replika óra shop Patek Philippe keresett vevőt, a gyártás Stern Brothers tárcsák vált közül a legsúlyosabb jelöltek. A céget “svájci” dial szakemberként ismerik el. Genfben alapította Patek Philippe-t ügyfelei körében. Mindkét cég tulajdonosai ismerik egymást és megbíztak egymásban.

Így 1932-ben a Stern testvérek “örökölte” replika shop Patek Philippe sorsát. A gyár továbbra is ápolják a nagy művészet a számlapok, amint azt a szép alkotások alakult 1932 óta – legyen tárcsázza tűzzománcot miniatűr festmény zománc, a guilloche dekoráció, beállítás drágakövek vagy újabban a finom fából készült márványozásban. Az elnök Thierry Stern, aki képviseli a negyedik generációs élére Stern replika órák boltja Patek Philippe, egyértelműen bizonyítja, hogy nem cserélnek géneket napóra azok ellen az órás, de ő is hordoz hagyományok benne. Ez az oka annak, Patek Philippe saját dial-műhely, amelyben kialakulna kreációi a „arca”, az új replika órák árral Patek Philippe Calatrava Nagy Drágakő referencia 4895R.

Replika Patek Philippe-apo
A PATEK PHILIPPE CALATRAVA REFERENCIA 4895R-001 MŰSZAKI ELŐÍRÁSA A ROSE GOLD 18 CARATS
Mozgás Kalibrátor 215 kézi tekercselés
Átmérő: 21,90 mm
Magasság: 2,55 mm
Összetevők száma: 130
Ékszerek száma: 18
Pendulum: Gyromax
Frekvencia: 28 800 óra / óra rezgés (4 Hz)
Spirál: Spiromax
Piton: Mobil

Teljesítménytartalék: Min. 44 óra

Nézetek: órák és percek a központban

18 K rózsaszín arany tok 162 db baguette gyémánttal (~ 5.62 ct)
Sapphire üveg háttér
A tok mérete: Átmérő: 34 mm
Hossza (kürtös kürt): 51,80 mm
Szélesség (3h-tól 9h-ig a koronával): 35,90 mm
Teljes vastagság: 10,95 mm
Vastagsági fagylalt: 8,20 mm
Között: 18 mm

Tömítés: védett ház vízhatlan koronával

Tárcsázás: fekete lakkozott (tizenkét réteg)
Tizenkét háromoldalas “nyíl” típusú index 18 karátos rózsaszínű aranyban
A “Dauphine” óra és perc kezei két polírozott arcot vágtak 18 karátos rózsaszínű aranyba
Crimp tok, amely 162 tiszta, nedves Topon baguette gyémánt elegáns, drapériás mintázatával készült, összesen kb. 5,62 karáttal

Ez a krimpelési módszer rendkívül nagy követelményeket támaszt a kövek kiválasztásához, amelyek nemcsak a Wesselton Tiszta minőséget kell szolgálniuk (vagyis fehér színűek és befogadóképesség nélkül),replika óra Patek Philippe hanem méreteik is vannak, egy kifogástalan formát és méretet -, hogy mindezekből a baguette gyémántokból harmonikus egész születhessen. A kiválasztásért felelős személy a gyártás gemológusa; órákig, egész napig dolgozik, hogy több száz drágakövet figyeljen meg egy nagyítóval, egymás mellé helyezze őket, és fokozatosan rendezze a 162 gyémántot, amely az elegáns terítőt teszi. Feladata egyszerűbb Replica replika óra webáruház Patek Philippe órák Ez a választás a 20 baguette gyémánt (összesen 0,72 karátos), amely díszíti a klasszikus arany pincsat; ez a kapocs egy finom alligátor karkötőt szerel fel nagyméretű négyzetmérlegekkel, amelyeknek fekete a tárcsa színe.

Címke: , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image