Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Breitling Superior Minőségi Replika Breitling Galaktikus Unitime: Utazási Műszer Replik Watches Young Professional

Superior Minőségi Replika Breitling Galaktikus Unitime: Utazási Műszer Replik Watches Young ProfessionalReplika Breitling-ap

Az első újdonság, a legszembetűnőbb: a 44 mm-es acél tok (vízálló 100 méter) sima előlapi volfrámkarbival van díszítve. Ne feledje, hogy ez egy csúcstechnológiájú kompozit anyag,Replika Breitling amely rendkívül ellenálló, eredeti árnyalata finoman összehúzódik a polírozott acélokkal. A volfrámkarbid volfrámporból készül, magas hőmérsékleten és nagy nyomáson öntött.

Az eredmény: összehasonlíthatatlan keménység, majdnem ötszörös az acélé, és karcálló és időjárásálló felület (kissé hasonlóan kerámia). Ez a futurisztikus gyűrű egy fekete vagy fehér tárcsát körülveszi,replika órák olcsón Breitling a városok mozgatható lemezével, a 24 órás lemezzel és a filigrán világtérképével díszítve. A olvashatóságot a túlméretezett mutatók és kezek erősítik a lumineszcens bevonattal (éjszaka láthatóak).

A modern replika órák Breitlings többségét 13-15 oldalas dobozok alkotják. Ez a különleges funkció megnehezíti az óra gyors megnyitását a megfelelő eszközök nélkül. Ezért a károk elkerülése érdekében szükséged lesz a megfelelő eszközökre, biztonságos kézre és sok türésre. Néha, ha a szerencse veled van, lehet, hogy van egy replika óra Breitling, ami nincs jól lezárt. Ha te vagy az egyik ilyen szerencsés szerencsés, akkor kinyithatod azt egy orb-val – egy szilikon golyóval, amely megnyitotta az órák hátsó részét. De ha a lakosság 99,9% -ának része vagy, akkor nem vagy elég szerencsés ahhoz, hogy rosszul csavarja az ügyet, akkor még kifinomultabb eszközt kell használnia annak megnyitásához. Szüksége van egy sor speciális tippre hogy megnyissa a kényes, többoldalú tokot, és néhány szakmai ékszerész megtagadja a replika óra webáruház Breitling megnyitását, attól tartanak, hogy megkarcolják a hátat. Vannak, akik kockázatot vállalnak egy Jaxa típusú kulcs megnyitásához. Nagy hiba. Soha ne használjon Jaxa kulcsot a replika órák árral Breitling óra megnyitásához, mert ez károsíthatja az órát, mert nem fog tökéletesen illeszkedni az eset hátsó részére, még a kiváló minőségű is. A szerszám pofái csúsztathatják és károsíthatják a hátsó felületet, ami később más problémákat okozhat, például lehetetlenné teszi a helyes csúcs használatát, mert nagyon jól illeszkedik. pontos.

Replika Breitling-aq
A motor oldala, ez a modell beágyazza az új “C35” kaliber “házat”. Ez az univerzális idő automatikus mozgás (az első gyártási kaliber replika órák boltja Breitling Superocean Replica Watch kronográf nélkül) kiemelkedik forradalmian új használatra. Egyszerűen húzza meg a koronát és fordítsa el előre vagy hátra, egy óra múlva, hogy egyetlen mozdulattal kijavítsa a tárcsa összes jelét, a dátum automatikus beállításával helyi idő szerint,kronométer Breitling mindkét irányban.

A soha nem látott funkcionalitás biztosítása érdekében a replika óra shop Breitling két szabadalmaztatott újítást fejlesztett ki a differenciális rendszerrel és a városi lemez és a mozgás közötti kapcsolattal kapcsolatban. A Caliber B35 (Chronometer tanúsítvánnyal, mint minden replika shop Breitling mozgalomhoz) két másik szabadalom is kapcsolódik a tekercselési és időbeállító rendszerekhez. “Végül, de nem utolsósorban”, ez a kaliber nagyon jó teljesítménytartalékkal rendelkezik, 70 óra.

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

Replika Breitling-ap
Gyártás Caliber replika jelentése Breitling B35, hivatalosan kronométer által hitelesített COSC, automatikus nagyfrekvenciás (28.800 váltakozás), 41 ékszer

Teljesítménytartalék 70 óránál hosszabb ideig

Jellemzők: világidő és naptár

44 mm-es acél tok volfrámkarbid előlapgal
Csavarozott korona. Domborított zafírkristály,luxus órák Breitling kétoldalas tükröződésgátló

Vízálló 100 m-re

Tárcsázás: Antarktisz fehér vagy Trophy fekete

Pilóta acél karkötő

Replika Breitling-awa

Summary
Review Date
Reviewed Item
Breitling méltó a birtokodban, mert nagyon kellemes érzést érez.
Author Rating
51star1star1star1star1star
Címke: , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image