Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Breitling Vásárolunk Breitling Transocean Chronograph kiadást: 2.000 példány Olcsó replika

Vásárolunk Breitling Transocean Chronograph kiadást: 2.000 példány Olcsó replikaAz 1958-as zászlóshajó modell (a légi közlekedés növekedését kísérő óra) inspirálta a Transocean egy hosszú távú utazási illatot sugároz és tükrözi a legfontosabb expedíciók és a luxus hosszú távú járatok szellemét. A független óraszerte Replika Breitling ma korlátozott sorozatban (2000-ben) meglehetősen eredeti.

Elöl: a tárcsa két régimódi pultot és egy dátumot jelképez 6 órakor. Jegyezd meg a két zónás ezüst díszítést, az alkalmazott órajelzőket és a 18 k arany kezdeti B-t, amely hosszú ideig replika órák Breitling szimbóluma volt.

A hátoldalon: az acél tokot kettős alsó részével, fedéllel lehet megkülönböztetni, amely egyéni gravírozást és zafírkristályt kap, hogy megcsodálhassa a gyártási replika óra Breitling kalibrátort 01.

Ez a 70 órás áramforrás automatikus kronográf mozgása természetesen a COSC (svájci hivatalos kronométer tesztelése) által hitelesített kronométer.

Egy darab fülbevaló acél karkötő a legszebb hatás.kronométer Breitling Bőr vagy krokodilpánt is kapható.

A WATCH BREITLING WATCH NAVITIMER JUPITER PILOT REPLICA TRANSOCEAN CHRONOGRAPH EDITION MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI

Replika Breitling-aw
43 acél tok
Dupla fenék átlátszó zafírral.
Konvex zafír kristály, kétoldalas fényvisszaverő.
Mercury ezüst tárcsa.

Gyártás Caliber replika óra webáruház Breitling 01, hivatalosan kronométer a COSC által hitelesített, automatikus nagyfrekvenciás (28 800 váltakozás), 47 ékszer.
A kronográf 1/4 másodperc és a számláló 30 perc. Naptár.

Teljesítménytartalék 70 óránál hosszabb ideig.

Vízálló 100 m-re.

Acél háló karkötő

Az A Blog nézni oldal leírja a B55, mint a végső “Casio G-Watch” … és valóban ez. A 46 mm-es titán ház a replika órák árral Breitling COSC által tanúsított SuperQuartz mozgását tartalmazza – analóg és két digitális kijelző kombinációja, amely 100. századi kronográfot, öröknaptárt, elektronikus fordulatszámmérőt vagy akár két időzónát.A Chronograph szakembereként a replika órák boltja Breitling a technikai órák kizárólagos márkája. A replika shop Breitling a saját kronográf mechanikai mozgását használja fel, és így az egyik ilyen vállalat, amely ezt a fajta mozgást előállítja. Ez a márkájú rangos órák rendkívül kifinomult és órái sokféle helyzetben működnek, ezért tanácsot adnak arra,replika órák olcsón  Breitling hogy órájukat szakemberrel ellenőrizzék, hogy teljesítményük és megbízhatóságuk ne szenvedjen helyrehozhatatlan károkat. Nagyon óvatosnak kell lenned, amikor replika jelentése Breitling órát nyitsz. Ezért a képzett szakembereknek sok órája van a képzésben, de ha úgy döntöttetek, hogy megtanulják maguknak megnyitni a luxus órák Breitling-t, akkor nagyon óvatosnak kell lenned és követni a megfelelő folyamatot, mert egy kis hiba következhet be. katasztrofális következményekkel jár.

Replika Breitling-apa

Címke: , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image