Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Panerai Replika 47MM Panerai Radiomir 1940 3 napos Acciaio Replika órák

47MM Panerai Radiomir 1940 3 napos Acciaio Replika órákA 47mm Panerai Radiomir 3 nap Acciaio 1940 replika órák háza van 47 mm átmérőjű legimpozánsabb polírozott rozsdamentes acél AISI 316L, és a megfelelő ablakot is alakú polírozott rozsdamentes acélból.

Merész és csak ellenállhatatlan, ez a gyönyörű Panerai Radiomir 3 nap Acciaio 1940 replika órák Panerai PAM 514 egy elegáns keveréke a polírozott acél és fekete bőr. Ihlette történelmi modellek Radiomir 1940 új modell Panerai Radiomir 1940 egy marhabőr szíjjal újratervezett szüret, puha tapintású és nagyon kényelmes viselet.

panerai-replika-pam00514-share

A Panerai Radiomir 1940 replika órák at egy mechanikus szerkezet Panerai P.3000 kézi felhúzás. Ez a mozgás tartalmaz 162 komponenseket, tervezett és előállított a Neuchâtel gyári Panerai és két hordó biztosít járástartalékkal 72 órán át.

A fekete számlapon Radiomireket Panerai Replika órák mutatja az órát, percet és a kis másodperc, a dátum, amely a 3 óra és kijelző kis másodperc 9 óránál.

Az óra hátsó készült átlátszó zafír üveg. Órájára üveg 1,8 mm vastag, természetesen nem tükröző, is fel van szerelve zafír kristály és biztosítja a vízállóság 100 méter (10 bar). A fekete bőr szíjjal ellátott csat hiteles polírozott acél Panerai replika órák tökéletesen az átfogó koncepció az óra. Ez az óra egy abszolút ajándék minden műértő mutatja, és Javaslatunk az lenne, hogy másik megrendelést egy barna borjúbőr szíj Abszolút szíj a vásárlást.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image