Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Rolex Replika Olcsó Rolex Submariner Replika órák sárga arany: új számlap a referencia 116618 LB

Olcsó Rolex Submariner Replika órák sárga arany: új számlap a referencia 116618 LBNe feledje, hogy minden más olcsó Rolex Submariner Replika órák megtartják a matt számlapját. Tény, hogy a Rolex Submariner referencia LN 116618 aranysárga és mindkét modell az arany és acél tartóoszlopok megtartják hívja.

olcsó-Rolex-Submariner-Replika-órák

Az információ már forgalomban egy ideig hivatásos … De senki sem tudta, hogy pontosan mikor az „új” Rolex Submariner sárga arany annak új dial kimegy. Két hónapig érkezett a kiskereskedőkhöz …

Ez a modell lesz az első Rolex Submariner Replika „Professional” új generációs viselni egy nap dial; a feliratok rájuk mindig aranyszínűek.

Emlékezzünk vissza, hogy a Submariner jött létre 1953 elején a korszak búvárkodás, ez az első vízálló óra 100 méterig. Ez az ikonikus időmérő azóta fejlődött egy sor exkluzív technikai újítások Rolex, ami garantálja a megbízhatóság és az optimális pontosságot, akár 300 méter mély.

A modell többé-kevésbé azonos, megtartja ugyanazokat a replika Rolex órák, azonban ugyanolyan jellemzőkkel, de figyelemre méltó változás, mivel a matt kék számlap váltotta napsütéses kék számlap (ami emlékeztet a régi (mielőtt kerámia keret).

Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image