Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross A legjobb bell & ross br01-92 horizont replika órák

A legjobb bell & ross br01-92 horizont replika órákReplika Bell & Ross-ako

A mesterséges horizont-vagy attitűd-indikátor egy bell-ross br01-92 horizont replika órák nélkülözhetetlen a légi navigáció.replika órák Konkrétabban ez lehetővé teszi a repülőgép helyzetének a horizonton való megjelenítését, és ez függetlenül a látási viszonyoktól.

Replika Bell & Ross-asw
A Bell & Ross filozófiájához híven, a BR 01 Horizon karóra (46 mm-es fekete PVD acél / 100 m vízálló) a repülőgép pilótafülkék műszerezésének inspirálására szolgál, amelyek mindegyik része – a biztonság szükségessége – olvashatóság, megbízhatóság és teljesítmény.

Így a BR 01 Compass és a BR 01 Radar után a Replika Bell & Ross továbbra is feltárja a műszerfal kijelzőit, ezúttal a mesterséges horizontra összpontosítva!

A Bell & Ross tervezők a Plate Indicator-tól kölcsönözték grafikait, és rendkívül eredeti megjelenítést hoztak létre.

Az előtérben az indexált perem (C) az óránkénti fokozatok optimális olvashatóságát kínálja. A 12H (D) -es hídja maszkolja a kezek rögzítését, és a bell-ross br01-92 reprodukciós repülésformájára emlékeztet. E két sík között két, a formájukkal differenciált tű,replika óra Bell & Ross azonnali olvashatóságot (B) és percet (E) tartalmaz. A 12H-os ablak lehetővé teszi a helyzetüket, amikor eltűnnek a karima híd alatt.

Ez a két keze az eredeti eszköz kódjait a minimalista grafikájuknak köszönheti, csakúgy, mint a lendületet. A kezek és az indexek fehér, fotolumineszcens bevonattal vannak ellátva, és ellentétben állnak a fekete tárcsával, a professzionális légijármű-eszközök olvashatósága alapján.replika óra webáruház Végül a matt, fekete-szénbevonatú tükröződésgátló tokot a műszerfal színe ihlette, amelynek funkciója a tárcsák olvasásának megkönnyítése a káprázás eltávolításával. Ez az óra egy gumiszalaggal és egy rendkívül rezisztens szintetikus vászonnal van felszerelve.


A BELL & ROSS BR 01 HORIZON MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI


Mozgás: automata mechanika – ETA 2892

Funkciók: órák, percek

Tok: átmérő 46 mm.
Fekete PVD * acél.
Csavarozott korona.

Kétszintes tárcsa: Az előtérben az előtérben az indexek láthatók. A háttérben lévő tárcsa két szürke és fekete részre van felosztva. Skyline,replika shop indexek és tűk borított fotolumineszcens bevonattal.

Üveg: tükröződésgátló zafír.

Vízállóság: 100 méter.

Karkötők: gumi és ultra-rezisztens szintetikus vászon.

Hogyan működik? Ez az időzítő kétszintes tárcsát tartalmaz. A háttérben a tárcsa (A), mint az eredeti eszköz, két részből áll, amelyek a reprodukciós harangok és ross órák, a szürke és a föld,replika órák Bell & Ross fekete színben szerepelnek. Ezeket a két részeket egy fehér horizontvonal választja el, amely a 9H-3H tengelyt jelöli.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image