Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Hublot A legjobb porthole oceanographic 4000 fehér ló randheli különleges kiadású replika órák

A legjobb porthole oceanographic 4000 fehér ló randheli különleges kiadású replika órákA doboz óriási oceanographic 4000 fehér ló randheli speciális kiadású replica órák 48 mm átmérőjű is készült titán. Világítási szempontból a karimával mért idő és időnek olvashatónak kell lennie a sötétben lévő 25 cm-es távolságban. E követelmény teljesítése érdekében az Oceanographic 4000 tárcsáját, peremét és kezeit úgy optimalizálták, hogy a Superluminova kezelési terület nagyobb területe legyen, és ez a modell sárga színt kapjon.replika órák Az olvasás elve a forgó belső, egyirányú fogaskeréknek köszönhetően biztosított, a búváridő mutatójával.

Replika Hublot-aed
Ez egy szimbólumóra. Az egyik a 4000 méter. A “búvár” kifejlesztésre került, hogy a lehető legrövidebb és leghatékonyabb korlátokat mozdítsa el. Tizennégy hónapnyi kutatásra, fejlesztésre és tesztelésre volt szükség, hogy bemutassa az Oceanographic 4000-et, egy olyan órát,replika óra amely 4 000 méteres mélységbe merülhet, extrém nyomás, kivételes technikai színvonal. Tudván, hogy a legtöbb búvár nem esik le több mint 30 méteren … Ez azt jelenti, ha van egy kis különbség!

A szabvány szerint az Oceanographic 4000 készüléke egy percre van méretezve, amelyen az ötperces időszak egyértelműen kiemelhető. Az óra két csavarozott koronával van felszerelve (olyan védelem, amely lehetővé teszi az O’ring tömítés tömörségének biztosítását). A korona karima, amely lehetővé teszi a merülési idő kiszámítását, 2H-nál helyezkedik el a kényelmesebb eléréshez és használathoz. Egyirányú, mindig biztonsági okokból,replika óra webáruház csavarozott és védett egy túlméretezett korona védő, ismét a biztonság és a porthole oceanographic 4000 replika könnyű kezelés búvár felszereléssel. A második koronát, amely lehetővé teszi az összeszerelést, az idő beállítását és a dátum beállítását, 4H-ra van állítva a zűrzavar korlátozása érdekében.

Replika Hublot-akp

Végül az Oceanographic 4000 egy héliumszeleppel rendelkezik, amely lényeges olyan búváróra számára, amely képes jelentős mélységbe esni. A legfontosabb elem, amikor az órát egy búvárdobozban használják,replika órák árral a hélium szelep lehetővé teszi a gázok bejutását az órába, amikor a süllyedés során biztonságosan menekülnek az emelkedés során. A “dugattyút” felszerelő rozsdamentes acélból készült, 10 h-os pozícióban helyezkedik el, láthatóan a szoba bal oldali hordágyán.

Az óra egy tépőzár karkötővel érkezik. Egyrészt azért, mert a rúd a legbiztonságosabb rendszer, mint egy hajtogató kapocs az ilyen típusú használat miatt, másrészt azért,replika órák boltja mert könnyebb kezelni kesztyűvel.

Replika Hublot-atg
Annak érdekében, hogy 4 000 méteres rekordszámú “búváróra” minősítést kapjon, a Hublotnak meg kellett felelnie a svájci óraszerkezet (NIHS) reprodukciós szabványok által meghatározott specifikációknak. Kezdve a vízállóságával, a Replika Hublot Roxer tartályban tesztelve, merítve és nyomás alá helyezve 5000 m mélységig. A vízállóság és az extrém nyomás ellen, a szintetikus zafír kristály 6,5 mm vastag! A doboz alja csavarozva van,replika shop sine qua non feltétele a mélység eléréséhez. Titán minőségű 2-es, rendkívül ellenálló rozsdamentes anyagból készül.

Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image