Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Rolex Replika Az olcsó Replika Rolex Explorer 36 mm-es lesz a Rolex Explorer 39 mm-es replikás órája

Az olcsó Replika Rolex Explorer 36 mm-es lesz a Rolex Explorer 39 mm-es replikás órájaDe mielőtt bemutatná a Rolex Explorer 36 mm-es replikájában, nézze meg ezt az új modellt, térjünk vissza a Rolex Explorer történetéhez … A Replika Rolex katalógusának egyik leglátogatottabbja, a Rolex ikon és az első férfiak osztriga tíz évvel ezelőtt elfogadták a nők …

Replika Rolex-ar
A 2010-es Bázeli Vásár előtt a folyosók pletykái új Rolex Replika Explorer 2-t jelentettek be … És végül ez egy új Rolex Explorer, amelyet a Genfi márka most bemutatott, de egy „1” Explorer. Az “alap” tehát 3 mm-t vesz át egy 36 mm-es tokból (ref. 114270) egy 39 mm-es tokba (ref. 214270).

Replika Rolex-at
De minden replika órák Rolex rajongó számára Sir Edmund Hillary Rolex Explorer 39 mm-es Replica órái határozatlan időre maradnak a létrehozott Explorer-modellhez, amint azt a Rolex honlapja rámutat, az Everest első sikeres felemelkedése után. Valóban, tudnunk kell, hogy az ötvenes évek elején a Genfi márka megkezdi az első professzionális replika óráit.

Ezután támogat néhány kalandorot, és a brit expedíció “szponzorává” válik néhány tagjának felszerelésével. A szélsőséges hőmérsékletkülönbségek és az ismétlődő erőszakos sokkok ellenére a replika órák a lehető legpontosabban működtek a kaland során. Ma a Sherpa Tensing Norvégia által az 1953-as expedíció során viselt Rolex Replika a Genfi Rolex Múzeumban található.

Replika Rolex-am

Ez a 36 mm-es dátum nélküli modell azonnal felismerhető a fekete tárcsájának, a 12 órás széles fordított háromszögnek, az indexek helyett a 3/6/9 fotolumineszcens arab számoknak és a replika óra Rolex Explorer Replica kezének köszönhetően. Mercedes “. A történelem azt is szeretné, hogy ez az óra rendkívül ellenálljon a hőmérsékletváltozásoknak, és problémamentesen működik -20 ° C és + 40 ° C között, egy adott olajnak köszönhetően.

Az önjáró mechanikus mozgással (Caliber Rolex 2132, 48 órányi COSC tanúsítvánnyal ellátott erőforrás) felszerelve Perpetual rotorral, Parachrom mérlegrugóval és Paraflex lengéscsillapítókkal, új kronometrikus pontosságot és a szélsőséges körülmények ellenállása, határozott pozicionálása megbízható és robusztus időmérő eszközként.

Replika Rolex-ak
Edmund Hillary, az 1,90 méteres új-zélandi óriás, egy korábbi méhész, aki legyőzte az Everestet és a 8 848 métert 1953. május 29-én barátjával, a Sherpa Tensing Norgay-vel, meghalt 2008. január 11-én. 88 éves az Auckland Kórházban, Új-Zélandon, szívroham után.

Replika Rolex-apl
ház
Átmérő: 39 mm
Anyag: 904L acél
Keret: fix, sima
Kanyargós korona: Twinlock
Jég: zafír

Vízállóság: 100 m

mozgás
replika óra webáruház Rolex Caliber: 3132
Automatikus: Állandó rotor
Oszcillátor: frekvencia: 4 Hz (28800 Alt / h)
Spiral Parachrom Breguet görbével
Paraflex lengéscsillapítók

Króméter tanúsítás a COSC által

Teljesítménytartalék: ~ 48 óra

tárcsa
Index: Chromalight lumineszcens anyag
Tűk: Chromalight lumineszcens anyag

karkötő
Anyag: 904L acél
Típus: Oyster
Clasp: Oysterlock Easylink komfort kiterjesztéssel

Case / karkötő hivatkozás 214270/77200

Gyűjteményeinek progresszív „fiatalítása” részeként a Genfi márka idén új replika órák boltja Rolex Explorer-t mutatott be. Egy 904L-es acéltömbben faragott szerepe, melynek szerepe a szerepeltetése korróziógátló tulajdonságokkal, egy kicsit nagyobb, 39 mm-es (36 mm-es) esetnél kiemelkedik,replika órák ami nagyobb kényelmet biztosít a megjelenésnek és a kopásnak.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image