Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Tag Heuer A Replika TAG Heuer Carrera Carbon Heuer 02 és a Heuer 02T Limited Edition

A Replika TAG Heuer Carrera Carbon Heuer 02 és a Heuer 02T Limited EditionAz elegáns, könnyű és innovatív, a szén a „TAG Heuer-ben”, a közelmúltban számos korlátozott számban készült órával készült, például a Bamford Carbon Monaco vagy a Carbon Aquaracer modellek. Mivel az év vége gyorsan közeledik, a Replika TAG Heuer nek még ideje, hogy megünnepelje a Carrera 55. évfordulóját három Carbon limitált órával. Ennek a legendás órának a modern és moduláris változata alapján a márka három új darabot mutat be a Caliber Heuer 02 és a Heuer 02T-vel.

Replika Tag Heuer-ai

1963-ban Jack Heuer létrehozott egy robusztus, non-nonsense kronográfot, amely kifejezetten az út eléréséhez lett tervezve, és új szabványok megadására szánták. Úgy döntött, hogy az egyik legveszélyesebb verseny, a Carrera Panamericana nevet adja. Ez a legendás szabadtéri verseny az 1950-es évek elején jött létre, hogy megünnepeljék a mexikói Panamerican autópálya szakaszát. Az évek során a gyűjtemény fejlődött, és a márka egyik legnépszerűbb vonalává vált.

A TOURBILLON CARRERA CARBON
Az első ilyen korlátozott kiadás, a TAG Heuer Replika Carrera Carbon Tourbillon Phantom Heuer 02T nevét a sötét színből kapja. A sötétített óra 45 mm-es PVD-vel bevont titán tokkal van ellátva, amelyet egy szén-tachiméteres keret egészít ki. A mozgalom a Heuer 02T házon belüli kaliber, amely egy tourbillont és egy kronográfot tartalmaz. Ez a mozdulat fekete színnel is ellátott – fekete-aranyozott vagy PVD bevonattal ellátott komponensekkel. Az oszlopkerék kronográf mozgását 4 percen keresztül egy percnyi tourbillon szabályozza. Pontosságát a COSC tanúsítja, és 65 órás erőforrással rendelkezik.

Replika Tag Heuer-aq
A TAG Heuer Carrera Carbon Tourbillon Phantom 500 órás korlátlan kiadása 21 500 CHF-ra – csakúgy,replika órák mint a korábbi Heuer 02 Tourbillon kiadások, szokatlanul megfizethető ár (viszonylag szólva) egy kronográf-tourbillon számára.

Replika Tag Heuer-ar
Tok: 45mm – fekete PVD-bevonatú titán tok, szén előlap – zafírkristály kétoldalas fényvisszaverő bevonattal – kiállítási caseback – vízálló 100 m-ig
Mozgás: házon belüli kaliber Heuer 02T, COSC-tanúsítvánnyal rendelkező automata oszlopkerék és egy perces tourbillon – 65 órás tartalék – 4 Hz frekvencia – 33 ékszer – óra, perc, másodperc, kronográf és tourbillon
Szíj: alligátor és gumi heveder biztonsági összecsukható csattal
Hivatkozás: FC6415
Korlátozott kiadás: 500 darab
Ár: 21 500 CHF
A HEUER 02 CARRERA CARBON
A másik két korlátozott kiadást replika órák TAG Heuer Carrera Carbon Chronograph Heuer 02-nek nevezik. Ezek elsősorban eltérnek az előző órától a tourbillon szabályozó hiányában. Ezek kicsit kisebbek, 43 mm átmérőjűek, és PVD bevonattal ellátott acélból készülnek.

Replika Tag Heuer-ah
Az első kiadás a rózsa arany és a szén részleteit tartalmazza. A Carrera algyűjteményben bemutatott másik modell kék színt érinti – az al-tárcsákon, az indexeken és a központi másodlagosan. Mindkét órát a Caliber Heuer 02 kronográf táplálja. Jó dolog, hogy ezt a házon belüli mozgást egyre gyakrabban használja a replika óra TAG Heuer. Először az Autavia-n és a közelmúltban jelent meg a szüreti ihletésű Carrera töredékben – és lassan a márka számára is normál lesz.

Replika Tag Heuer-azx
Ez a modern, integrált automatikus kronográf hatékony függőleges tengelykapcsoló és oszlopkerék-architektúrán alapul. A 3-6-9-es elrendezése nagy egyensúlyt biztosít az előző Caliber Heuer 01-hez képest. Mindkét órát egy lyukasztott csattal rögzített perforált gumiszalag viseli. A replika óra webáruház TAG Heuer Carrera Carbon Heuer 02 fekete-kék változata 7500 CHF áron vásárol, míg fekete-arany húga ára 9 500 CHF. Ezek csak 750 darab (kék) és 350 darab (rózsa arany) kiadása.

Replika Tag Heuer-avb
Tok: 43mm – fekete PVD-acél tok, szén-keret – zafírkristály, kétoldalas fényvisszaverő bevonattal – kiállítási caseback – vízálló 100 m-ig
Mozgás: házon belüli kaliber Heuer 02 – automata oszlopkerék – 80 óra teljesítménytartalék – 4 Hz frekvencia – 33 ékszer – óra, perc, másodperc, dátum és időzítés
Szíj: gumi heveder biztonsági összecsukható csattal
Hivatkozások: FT6143 és CBG2017.FT6143
Korlátozott kiadások: 750 (kék) és 350 darab (rózsa arany)
Ár: CHF 7,500 (kék) és 9 500 CHF (rózsa arany)
ELÉRHETŐSÉG
Mindhárom óra már elérhető. A két Heuer 02 kronográf kizárólag a replika shop TAG Heuer butikokban és a márka webáruházában érhető el.

Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image