Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Rolex Replika Replika Rolex napi dátum 40 fehér arany meteorit tárcsázó 228239 Watch-On

Replika Rolex napi dátum 40 fehér arany meteorit tárcsázó 228239 Watch-OnReplika Rolex-afl

A Baselworld 2018-ban Replika Rolex új meteorit tárcsázási opciót vezetett be a Day-Date 40 18ct fehér arany változatához (228239. hivatkozás). A Rolex jelenleg a Cosmograph Daytona kronográf egyik változatát meteorit tárcsával értékesíti, de a természetes anyag a Rolex órák gyűjteményében egyébként ritka. Szerves és fémes kristályos esztétikája miatt a meteorit évtizedek óta felismerték mint tárcsázó anyagot, amely a külső térből származik.

Replika Rolex-aq
A Rolex párosítja ezt a meteorit tárcsát a baguette vágott gyémánt órás jelölőkkel, így ez egy ragyogó, mégis ízléses időmérő. Díszítő elemek, mint a gyémántok hozzáadása, megnehezíti az óra férfias identitásának megőrzését, de a gyémánt órás markerek kifinomultsága megnehezíti. Természetesen a tárcsa ablakok vannak a hét napján, 12 órakor, a dátum pedig 3 órakor. Valójában, amikor a Rolex Replika Day-Date órát eredetileg 1956-ban vezették be, az volt az első karóra, amelyen a dátum és a hét napja is megjelent.

Replika Rolex-ae
A Day-Date 40 csak aranyban vagy platinában érhető el, és néhány olyannak, amit replika órák Rolex leginkább tartósan klasszikusnak tekint. Igen, néhány figyelő rajongó azzal érvelhet, hogy a leginkább ikonikus design a Submariner, de mivel a mainstream közönség könnyebben felismeri a Day-Date és a Datejust, ezt a tiszteletet a „Rolex elnöknek” kell megadni.

Néhány évvel ezelőtt a Rolex frissítette a Day-Date II modellt a Day-Date 40-re. Ez egy jelentős fejlesztés volt, mivel ez volt az első replika óra Rolex karóra, amely bemutatta a vállalat új 32XX-es családmozgásának családját. A Day-Date 40 tartalmazza a Rolex 3255 automata mozgást, amely a „Superlative Chronometer” -nek minősül. A meteorit-tárcsázó Day-Date 40 az első Rolex, amely a miniatűr Rolex koronát mutatja a „Swiss Made” között. a 6 órás jelölő, ami egy vizuális jelző, hogy az órában ez a modern mozgalom van.

Replika Rolex-af
A 3255-ös kaliberű automatikus mozgás 4 Hz-en működik, 70 órás erőforrás-tartalékkal, és tartalmazza a hét időpontját, dátumát és napját. A mozgás naponta +/- 2 másodperc pontosságot ígér. Saját tapasztalatom szerint a 3255 és egyéb 32XX családmozgások nagyon jól teljesítenek, nagy pontossággal és megbízhatósággal. A 18ct-os fehér replika óra webáruház Rolex Oyster tok 100 méteres vízállósággal rendelkezik, és egy zsinórral díszített koronával és zafírkristallal rendelkezik. Természetesen a „Cyclops lencse” a dátum alatt segít könnyebben olvasni.

Replika Rolex-asx
Megtaláltam a meteorit tárcsát a replika órák árral Rolex Day-Date 40 témájának szép és kényszerítő kiegészítőjeként. A Rolex csak kiváló minőségű anyagokat használ, különösen a magasabb minőségű kollekciókhoz, így fantasztikus darab természetes anyagot kap, amely mind olvasható, mind hasznos. Az óra egyik fellebbezése a ritka anyagok egy termékben való felhalmozódása, mivel 18ct fehér aranyat, gyémántokat és meteoritot ötvöz, amelyek mind értékes anyagoknak minősülnek. Míg ezeknek az anyagoknak a tényleges piaci szűkössége vitatható,replicas de relojes ezen anyagok együttes integrálásának egyik célja az óra jellegzetes értékének növelése.

Replika Rolex-acv
40 mm széles és nem különösebben vastag, a napi dátum 40 ref. 228239 nagyon szépen visel. Az egyik oka annak, hogy az óra vizuálisan kisebb, mint a valóságban, mert úgy tűnik, hogy a karkötő szélessége csökkenti az ügy nagyságát, ami összhangban van replika órák boltja Rolex kívánságával, hogy hangsúlyozza az elnök karkötőjét. A csuklón nagyon kényelmes, a lekerekített háromkapcsolatú karkötő előnye, hogy egy „rejtett” telepítő csattal rendelkezik egy egységes megjelenéshez a végtől a végéig.

Replika Rolex-avk

A fehér arany nagyon luxus anyag, de gyakran nem tűnik többnek, mint az acél. A fehér arany hozzáadott súlya azt jelenti, hogy az acéltól eltérően viseli, de ha nem találkozunk egy órás rajongóval, aki tudja, hogy a 40-es nap csak arany és platina, akkor az órát könnyen meg lehetne hibázni a rozsdamentes acélból. A szemet gyönyörködtető meteorit tárcsán lévő gyémántokkal ez a replika shop Rolex elnök az extravagancia és a finomság közötti vonalat vezeti, ami tovább növeli személyiségét és jellegét. A Rolex Day-Date 40 referencia 228239-es 18ct-os fehér aranyában hamarosan elérhető a meteorit tárcsával és a gyémánt órajelzővel.

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image