Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Breitling Az idő repülő tigrisei: Breitling Aviator 8 Curtiss P-40 Warhawk gyűjtemény

Az idő repülő tigrisei: Breitling Aviator 8 Curtiss P-40 Warhawk gyűjteményCurtiss Wright híres amerikai repülőgépgyártó volt, és az 1938 és 1944 között gyártott Curtiss P-40 Warhawk volt a legjelentősebb repülőgépe, amelyet az úgynevezett Flying Tigers – amerikai önkéntesek csoportja kísérelt meg – a kínai légierőben – A második világháború alatt. A Replika Breitling, talán a légi közlekedés történetéhez leginkább kötődő márkajelző, most tisztelettel ad a klasszikus hadjáratnak és a kínai és amerikai történelem helyének három új időmérőjével: az Aviator 8 Curtiss P-40 Warhawk kollekciójával. .

Replika Breitling-aq
A legegyszerűbb darabok, a Breitling Replika Aviator 8 Automatic 41 Curtiss Warhawk, katonai zöldet használ a tárcsájához és a szíjához, valamint a DLC-bevonatú rozsdamentes acélhoz a 41 mm-es tokján. Az óra és perc kezek és az arab óra számok Super-LumiNovával vannak bevonva, és a dátum nyílása 6 órakor jelenik meg. A kétirányú forgó kereten egy kicsi piros mutató jelzi a 12 órát, ami a „60” számot visszhangozza a perc pályán, és a középső másodperc piros csúcsát. Az óra táplálása az ETA 2824-2 alapján készült önfúró replika órák Breitling 17 kaliber, 40 órás erőforrás és COSC kronométer tanúsítással. Ezt a mozgást egy csavarozott acél köpeny mögé őrzik, amelyet a Curtiss logóval és a híres “cápa szájával” festett P-40 Warhawk síkkal vésünk.

Replika Breitling-ar
A család két kronográfmodelljének egyike, az Aviator 8 Chronograph 43 Curtiss P-40 Warhawk, az ETA 7750 alapú replika óra Breitling Caliber 13-val van felszerelve. kronográf-leolvasások: 30 perc és 12 óra, 12 és 6 órakor a tónusú hangos katonai zöld részegységeken. A futó másodpercek egy másik alosztályt jelennek meg 9 órakor, és egy nap, és egy dupla ablakos dátum-megjelenítés jelenik meg 3 órakor. A Super-LumiNova növeli a nikkelezett kéz és az arab óra számok olvashatóságát. Az óra 100 méteres vízállóságát a csavaros koronák és a tömör, csavaros köpeny közötti, a Curtiss gravírozással ellátott korona biztosítja, amely megfelel az Automatikusnak. A 43 mm-es átmérőjű acélból készült karóra „homokszínű” katonai hevederre kerül.

Replika Breitling-ap
A 43 mm-es rozsdamentes acél tokban, egy hornyos, kétirányú forgó előlappal, az Aviator 8 B01 Chronograph 43 Curtiss P-40 Warhawk tartalmaz egy házon belüli mozgást, a replika óra webáruház Breitling Caliber B01-et. Ez a COSC-tanúsítvánnyal rendelkező, önbeálló mozgás megkülönbözteti az oszlopkerék-meghajtású integrált kronográf funkcióját, függőleges csatlakozással, és lenyűgöző 70 órás erőforrás-tartalékával. a tárcsázási elrendezés nem más, mint a másik kronográf, nemcsak az aldialisok elrendezésében (30 perces számláló 3 órakor, 12 órás számláló 6 órakor, kis másodpercek 9 órakor, dátum ablakban) 4:30 óráig), de színükben is, itt kontrasztos, ezüstös fehér, nem pedig tónusú katonai zöld. A B01 Chronograph az egyetlen, a Curtiss p-40 Warhawk kiadásból, amely átlátszó zafírablakot tartalmaz a kaszinóban, bár egy olyan nyomtatott képet is tartalmaz a repülőgépről, amely a “Repülő Tigris” cápa képeivel és a történelmi Curtiss logóval rendelkezik.replika órák Az órák árait és kiskereskedelmi elérhetőségét még nem kellett a sajtóidőre beállítani.

Replika Breitling-afv

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image