Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross Replika Bell & Ross Partners a Renault Sport Formula One csapatával

Replika Bell & Ross Partners a Renault Sport Formula One csapatávalReplika Bell and Ross-ako

A Bell & Ross ma meglepetéssel vitt minket, amikor bejelentette hivatalos partnerségét az új Renault Sport Formula One csapattal, ezáltal első alkalommal belépve a világ egyik legdrágább és elbűvölőbb sportjává.

A BR01 pilótafülke 2005-ös elindítása óta ismertebb légiközlekedési inspirációjáról – egy négyszögletes időmérőről,Replika Bell and Ross amelynek célja egy repülőgép pilótafülkéjének karóra történő átalakítása – a francia luxus watchbrand, független gyártási létesítményekkel La Chaux-de-Fondsban büszkén jelentette be ezt az új szerepet, mint a francia autógyártó új versenyautójának hivatalos figyelő partnere és szponzora.

Replika Bell and Ross-az
A Renault hivatalosan bejelentette visszatérését és az új Formula 1 csapatot ma, két hónappal a Lotus megvásárlása után. A „Renault F1 Team” -nek nevezték 2002-től 2010-ig, amikor visszavonult a sportból, az új hivatalos „Renault Sport F1 Team” elnevezést úgy alakították ki, hogy összekapcsolja a versenycsapat képét a márka gépkocsival. A rajongók számára az ismert nevek közé tartozik Bob Bell, mint az új F1 technikai igazgató, aki Nick Chester és Rémi Taffin csapatát vezeti, és megerősítették a pilótákat Kevin Magnussen és Jolyon Palmer,replika órák az Esteban Ocon kíséretében harmadik és tesztpilótaként.

A Renault RS16 ideiglenes színei alapvetően feketeek, sárgás érintéssel, de ezek várhatóan Melbourne előtt változnak.

Replika Bell and Ross-af
Bell & Ross vezérigazgatója, Carlos Rosillo ezt mondta:

„Ma megtiszteltetés számunkra, hogy kiadjuk ezt az izgalmas híret: Bell & Ross belép a Formula 1-be a pozícióba! Együttműködésünk a Renault Sport Formula One csapattal újabb mérföldkő a Bell & Ross számára… egy olyan találkozás eredménye, amely együttesen adta a vágyat, hogy együtt dolgozzunk. A két vállalat szenvedélyes a mechanika iránt, és világos, hogy mindketten az innováció,replika óra a pontosság és a teljesítmény folyamatos törekvése mellett dolgozunk. Reméljük, hogy ez mindkét oldalon szerencsés partnerség lesz, és hogy az embereket álmodni fogjuk és felkeltjük rajongóink szenvedélyét a csodálatos mechanika iránt!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nagyon szép, az ár jó
Author Rating
51star1star1star1star1star
Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image