Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Audemars Piguet Replika Audemars Piguet Extra vékony Jumbo Royal Oak Ref. 15202 Aranyfigyelő Kihangosító

Replika Audemars Piguet Extra vékony Jumbo Royal Oak Ref. 15202 Aranyfigyelő KihangosítóReplika Audemars Piguet-alo

Függetlenül attól, hogy az összes olyan dologba került-e, amely csillog, nem tagadható, hogy a 2017-es SIHH-trendjeit a 79-es elem halomai sárga, fehér és fagyos színárnyalatokkal szaggatták. Senki sem volt több, aki ezen a táborban mutatkozott volna meg,replika órák Audemars Piguet mint Audemars Piguet, akinek aranyszínű aranybogyó-tégla (15202-es referenciája) az ellentétes napvilágot kerámiában nem lopta meg, de biztosan szörnyű volt, különösen azoknak, akik a Royal Oak utolsó 40 évét követik.

Replika Audemars Piguet-aq
Mivel már elkezdjük a 2018-as SIHH-újdonságok várakozását, azt gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy közelebbről megvizsgáljuk az idei kedvencek közül néhányat, amelyek magukban foglalják a dicsőségesen túlterhelt 15202-et, amelyet először modern, nem korlátozott hivatkozás teljesen 18 karátos sárga aranyban. Nemcsak az arany-ügy, hanem 15202-es jelentősége is van – van néhány más (bár sokkal finomabb) vizuális jelzés, amely ezt a referenciát választja egymástól, és kívánatosabbá teszi a gyűjtők számára a jövőben. Talán a legnyilvánvalóbb, hogy az egyszerű idő és dátum-csak tárcsázás konfiguráció, amelyet az ‘AP’ logó egészít ki 6: 00-kor, amely közvetlen tiszteletet ad az 1972-ben kiadott 5402-es eredeti acélnak. Az 5402BA Jumbo öt évvel később megjelent – az első alkalom, hogy Replika Audemars Piguet a Jumbót ebben a nemesfémben rendezte.

Replika Audemars Piguet-ae
Figyelemre méltó azonban az a vastagság, hogy az új 15202-nél 8 mm-nél nagyobb, az eredeti 5402-nél vastagabb, 0,2 mm-nél vastagabb hajat mérünk, és a legközelebbi úttörő ultra-vékony méréseket láthattuk a 40. évforduló óta kiadott kiadványok óta. Extra vékony elnevezési egyezmény. Ez az új, de igazán öreg profil, és a kiemelkedően hordható 39 mm-es méretű tok valóban úgy érzi, mint a Royal Oak édes helyszíne,replika óra Audemars Piguet és sok köze van ahhoz, hogy ez az ikonikus design képes legyen ilyen jövőképes klasszikusnak lenni az első hely.

Replika Audemars Piguet-at
A Jumbo Royal Oak egy klasszikus kialakítású óra, melynek történetileg minden mérés során rendkívül vékonynak kell lennie. Ez az új hivatkozás azonban még mindig sikerült a csuklón átugrani, köszönhetően a szilárd sárga arany tokjának, és a könnyű gobbling „Petite Tapisserie” tónusú pezsgő színű ostya tárcsának. Azok a keresők, akik egy kicsit tónusúbb esztétikát keresnek ebben az értékes fémben, értékelni fogják a második 15202-es két új tárcsázási variációját: egy gyönyörű kéket,replika óra webáruház melyet a kék-on-bronz sportóráknak köszönhetően láttunk év, ugyanolyan tendenciát mutat, mert kissé kevésbé szégyenletes.

Replika Audemars Piguet-asx
A csodálatos profil ellenére az arany 15202 meglepően nehéz óra. Ez a tapintható illúzió természetesen abból fakad, hogy az arany sűrűsége közel háromszorosa a rozsdamentes acélnak, és egy sokkal nagyobb sportórát érzékelő csukló jelenlétet kölcsönöz, amely egyébként könnyen elfér a ruha ing alatt. Amikor megnézzük a karkötőt és az ügyet, figyelembe véve az arany súlyát, a vékony profil, de a szilárd arany megjelenés kontrasztos személyiséget mutat, amely jól működik. Ez biztonságos,replika órák de egy modern design ikon egy régi iskola anyagában.

Replika Audemars Piguet-af
A tárcsázó oldalról az 15202-es megjelenése egyértelműen klasszikus – mint az eredeti 5402-es évjárat újra kiadása aranyban. Belül egy másik történetet. Itt van a 2121-es Caliber, melyet jelenleg Audemars Piguet Replika gyártott (a Royal Oak alakító éveiben a 2121-et ténylegesen Jaeger LeCoultre gyártotta). Ez egy ultra-vékony automatikus mozgás, amely 3,05 mm vastag, és egyedi 2,75 Hz-es (19 800 rezgés / óra) jellemzi, bár az átlagosnál alacsonyabb, mint az átlagosnál kevésbé látható, mivel az 15202 nem tartalmaz futó másodpercet kéz. Ellentétben az 5402-vel, ami inspirálta, az 15202-es zafírkristály kiállítási kaszinót kap, amelyen keresztül a cal. A 2121-es 21 karátos arany rotor látható, hiszen oda-vissza mozog a körkörös sínen,rolex replika amely a mozgás kerületét vezeti – az egyik trükkö, amely lehetővé teszi a 2121-es aláírás vékonyságát.

Replika Audemars Piguet-ako
Összességében az 15202-es változat három változatban lesz elérhető – az új arany opciók (sárga arany, pezsgő sárga vagy kék arany kék) csatlakoznak a meglévő 15202 rozsdamentes acélhoz,replika óra amelyet 2012-ben újra bevezettek. A vékony Jumbo Royal Oak körülbelül 22 000 dollárból indul ki, akik „aranyat akarnak” várni fognak.

Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image