SIHH 2019: Mit várjon?Míg sokan felkészülnek az ünnepekre, a watchworld már felkészül a 2019. évi első nagy eseményre; a SIHH. Míg csak a résztvevő márkák bennfentesei pontosan tudják, milyen új termékeket indítanak el, most már elmondhatjuk, hogy milyen év lesz. Ezt két dologra építhetjük: az előre kiadott órákat, és azokat, amelyek már rendelkeznek minden részletgel,replika órák de még nem tudnak megosztani egy embargó miatt.

ReReplika Vacheron Constantin-ajp
Az idén nagyon figyelemre méltó nemcsak az új órák száma, amelyek a különböző márkák előzetes kiadásai voltak, hanem a már bevezetett órák is. A hüvelykujj általános szabálya az, hogy az igazi showstopperset becsomagolások alatt tartsuk, hogy a tényleges vásáron,rolex replika és nem azelőtt szabadítsák fel őket. Amikor ez az év is ez a helyzet, egy csodálatos SIHH-ra vagyunk!

ReReplika Vacheron Constantin-atAhogy a múlt héten már megmutattuk, Roger Dubuis egy teljesen új kaliberű debütált, Cartier bejelentette, hogy egy új gyűjtemény kezdődik, és Replika Vacheron Constantin bemutatta a rendkívül bonyolult Les Cabinotiers Grande komplikációt. Ez nem ér véget, mert az IWC bővíti Pilot’s Watch kollekcióját, és négy új órával, köztük a Ceratanium-ról készült rattrapante kronográttal, egy viszonylag új anyaggal, amelyet a márka 2017-ben vezetett be, amely a titán előnyeit ötvözi a kerámia előnyeivel.

ReReplika Vacheron Constantin-ako
A nem-Richemont márkák már meggyulladtak, az RJ órák pedig együttműködnek a Warner Bros-szal, hogy létrehozzák a DC Comics Villains órákat. Az első kettő Batman archenemies két csoportjára összpontosít; A Joker és a Two-Face. Még több fűszereket adnak hozzá egy olyan hihetetlen órákhoz,replika óra webáruház amelyek a következő évben lesznek a boltokban.

ReReplika Vacheron Constantin-asp
A SIHH egyedülálló kiadása lesz, hiszen ez az utolsó év, amikor Audemars Piguet és Richard Mille részt vesz, mivel mindketten bejelentették, hogy 2020-ban elhagyják a show-t. Azonban Breitling és Bucherer nemrégiben az FHH, a Fondation de la Haute Horlogerie tagjai lettek, amelyek felelősek a vásár szervezéséért. Ez azt jelentheti, hogy a 2020-as üres helyek már kitöltésre kerülnek, és a Baselworld számára újabb veszteséget okoz. Azonban, mielőtt eljutunk ehhez,replika óra ünnepelhetjük az ünnepeket azzal a várakozással, hogy 2019 lesz csodálatos év az órákban!

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image