Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Tag Heuer Replika TAG Heuer Carrera kaliber Heuer 02T Tourbillon nanográf: a szén pontosságával

Replika TAG Heuer Carrera kaliber Heuer 02T Tourbillon nanográf: a szén pontosságávalBevezetése óta a TAG Heuer Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon nagy sikert aratott! Talán az a svájci óra, amely a legjobban bangot kínál. A 17.000 $ -tól kezdődő kollekcióval – automatikus krónográfot kap, egy repülő tourbillonnal, amelyet egy gyártási mozgalom táplál, amely szintén Chronometer tanúsítvánnyal rendelkezik. Mivel a Replika TAG Heuer minőségi vagy befejezési szempontból nem mutatott parancsikonokat, nem lehet meglepő, hogy ez az óra az egyik legkedveltebb tourbillon óra.

Replika Tag Heuer-adx
Van azonban még több, mivel a replika órák TAG Heuer nem nyugszik a babérjain, élvezve a sikerét. A borítékot a Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillont használják. Tavaly meglepett minket a „Tete de Vipere-vel”, ami a Heuer Carrera 55. évfordulóját jelöli. Ez az óra a Besançon Megfigyelőközpont által elnyert egyik legnehezebb és legkiválóbb precíziós tanúsítvánnyal érkezett. Ebben az évben üdvözöljük a TAG Heuer replika Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanographot, a TAG Heuer innovációs törekvéseinek egy másik fejezetét.

Replika Tag Heuer-ako
Ez az óra először iparágat kínál: szénkompozíciós szőrszálakat. Mivel ez a rész létfontosságú szerepet játszik a mozgás precíziós időmérő képességeiben, az előnyök annyi, mint a kihívások. A szénkompozíciós szőrszálak nanoszkópikus hatszögletű mintázatból épülnek fel,replika óra amely millió milliméterrel kevesebb. Ezek kombinálják a hajat, amely antimágneses, hihetetlenül ütésálló és nagyrészt nem befolyásolja a hőmérséklet változását.

Replika Tag Heuer-ahb
A Chronometer-tanúsítvány megszerzése tehát a Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograph játékjáték volt. Míg a hajnadrág az óra elejétől látható, a Turb Heuer úgy döntött, hogy bemutatja a Carrera Chronograph Tourbillon teljes kialakításában elért eredményeit. A többrétegű tárcsa a hatszögletű mintázat kibővített változatát mutatja,replika órák amely a szén-kompozit szőrszálakat alkotja. Az eset a szén-kompozitból készült, egyedi mintázatot mutat, és a precíziós időmérés világában kiemelkedő előrelépést mutat.

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image