Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Cartier Billiga Replika Cartier Drive de Cartier Replica Klockor SIHH 2016

Billiga Replika Cartier Drive de Cartier Replica Klockor SIHH 2016Replika Cartier-as

En av de viktigaste utgåvorna i år Replika Cartier Drive Cartier Replica Watches på SIHH 2016 International Exhibition of Haute Horlogerie Genève var den helt nya Cartier klockan, kallad Drive Cartier. Inspirerad av motoriseringen är den nya Cartier Cartier SIHH 2016 Cartier otvetydigt igenkännlig som en Cartier klocka från guilloche på sin ratt till den blå safirkronan. Vidare inspektion kommer att avslöja distinkta designelement, såsom vadderade fall, krökt kristall, 6 timmars räknare och satin texturerad yta, som i slutändan skiljer Drive de replika órák Cartier från sina urmakare föregångare. Utan tvekan kommer Drive att stå tidstest och skulptera sin egen förtjänade plats i arv av Cartier klockor.

Replika Cartier-q
Unveiled för första gången rolex replika Cartier Drive of Cartier Replica Watches på SIHH 2016 i Genève, lanserar varje teckning av kollektionen ett annat urverk. Fallet, som finns i rosa guld eller stål, är utrustad med en svart guilloche ratten, grå eller vit markerade med romerska siffror utmärkts med händerna formade svärd. Den transparenta fall avslöjar Tillverkning Rörelse 1904 MC, finns i två versioner: MC 1904-PS, som visar timmar, minuter, små sekunder och datum; Och CM 1904-FU som har en andra tidszon, en dag / natt indikator, ett stort datum och små sekunder. Att inte tala om kreativitet och innovation av arvet från huset, en vacker version av Drive klocka replika órák árral Cartier har också utformats i Cartier Tillverkning med en flygande Tourbillon kaliber 9452 MC och naturligtvis bär Hallmark i Genève etikett .

Rattar, med deras guillochemönster som utformningen av en kylargrill, kristallen välvd, är 6 timmätare och lindningskronformade åttkantiga mutter bilen en obestridlig närvaro i denna ny klocka. Naturligtvis replika óra webáruház Cartier Replica Klockor det goda gamla Cartier mode, kronan pryds med den otvetydiga touch av blå safir. De slutar i målet verkar utformade för att uppfylla de höga krav på en kännare: Textured Satin sidor med polerade ytor för toppen och botten. Den första är att förstora volymen, den senare att skärpa den.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image