Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika IWC Billiga Replika IWC Da Vinci Automatiska Replica Klockor

Billiga Replika IWC Da Vinci Automatiska Replica KlockorDe nya billiga Replika IWC Da Vinci Automatic Replica-klockorna lyssnar inte för långt, men tydligt inspirerade av Da Vinci SL Automatic (# 3528) från slutet av 1990-talet. kommer att hitta attraktivt och mångsidigt slitage, men han kommer antagligen inte att lägga Da Vinci-raden på radarn hos många som redan har glömt. Uppfattningen åt sidan, det är ett intressant steg från CBI för att gå från “Herrklockor” till en serie damer och denna “unisex” -modell. Oavsett om du försöker fånga en bit av en större paj kommer det att bli framgångsrikt för replika órák IWC förblir att ses.

Replika IWC
Jag nämnde modellen av 90-talet rolex replika IWC Da Vinci Replica Klockor, som också är mycket klassisk för en klocka klocka, och den nya för 2017 IWC Da Vinci automatisk klockor för att återuppliva vissa delar av dess utseende. De nya modellerna har en polypropenväska som slingrar runt ringen (silver eller skiffer), med bladformade händer som är färdiga i samma ton som de polerade rattnumren. Jag tycker att jag föredrar skifferskivan, men jag föredrar den andra blued-sekundet på silverskivan, eftersom det är lite färg.

En annan sak som kanske inte är direkt uppenbar på den automatiska replika óra IWC Da Vinci är det faktum att klackarna är gångjärn eller gångjärn. I grund och botten betyder det att du ska få en mycket bekväm passform på din handled, även om dina handleder är på små sidan (eller, som pressmeddelandet sätter det, kommer det att passa en kvinnas handled mycket bra). Jag har upplevt den här typen av tass på andra klockor, och det ger bättre passform – vid 40mm kommer det naturligtvis inga bekymmer om “öronöverhäng” ändå.

När det gäller det övergripande utseendet på replika óra webáruház IWC Replica Watches är det konsekvent (oavsett om det är på remmen eller armbandet), och det är ett solidt, klassiskt utseende. Återigen påminner det mig också om en viss Timex-design. Det här är inte att neka ett eller annat varumärke, men siffrorna framkallar denna förening. Om du hade den automatiska replika órák árral IWC Da Vinci och en Weekender bredvid varandra hade du naturligtvis inga problem att skilja dem, både i vikt och byggkvalitet. När det gäller den allmänna estetiken i replika órák boltja IWC Da Vinci Automatic, handlar det inte om att sätta visioner av gral i mitt huvud.

Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image