Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Panerai Replika Legjobb Panerai Radiomir Fekete Seal Ceramica Replica órák PAM 292

Legjobb Panerai Radiomir Fekete Seal Ceramica Replica órák PAM 292Replika Panerai-ay

A legjobb Replika Panerai Radiomir Fekete Seal Ceramica Replica órák első pillantásra izgalmas: fekete, férfias és egyszerűen elképesztő. Nemcsak az óra külső része kivételesen elegáns, mégis – még az óra belseje is kivételes. A kézi tekercs mechanikai mozgatásához az exkluzív replika órák Panerai OP XI kalibert használtuk.

Replika Panerai-a
A hüvelykujj szabályzó egy említésre méltó jellemző, és az órák nagyon finom lépésekben képesek beállítani a csavarórák menetét. replika óra Panerai Radiomir Black Seal Replica órák A kaliber fontos jellemzői közé tartozik a Genf csíkok a hídon és az 56 órás tartalék.

Amellett, hogy megjeleníti az órákat és perceket, a replika óra webáruház Panerai Radiomir Replica órák PAM 292 is van egy kis másodperces kijelző. A ház átmérője 45 mm, fekete kerámia. A szabadalmaztatott rúgási hurkok kivehetőek és acélból készültek, speciális fekete kemény bevonattal. A modell tekercselője és kerete szintén kerámiából készül. Így a csavarozott acél tok tökéletesen illeszkedik ennek az órának a megjelenésével, amely szintén speciális fekete kemény bevonattal van felszerelve.

A kijelölt, világos számokkal és órajelzőkkel a számlap könnyen olvasható. A kis másodperc indikátor 9 órakor van. A fényvisszaverő zafírkristályt a 2,2 mm vastag óraüvegre használtuk. A modell vízállósága 10 bar (kb. 100 méter). A replika órák árral Panerai fekete bőrszíjjal vannak ellátva. Az óriás minden szerelmére van szükség!

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image