Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Patek Philippe Replika A legjobb Replika patek philippe nagy komplikációk replika órák

A legjobb Replika patek philippe nagy komplikációk replika órákReplika Patek Philippe-aw

Az 5004T hivatkozás, amelyet kifejezetten a Replika Patek Philippe nagy komplikációkhoz fejlesztettek ki, az első és egyetlen változat, amit valaha gyártottak a titán. Általában a replika órák Patek Philippe “egyedi” órái csak az Only Watch rekordok tördelését tették … Ez a darab, sportos dizájn piros varrású karkötőjével, nem szabad eltérni a szabálytól … még az előző eredményeket is megsemmisíteni …

Replika Patek Philippe-as
A Patek Philippe Grandes Complications kollekció 1995 és 2011 között zászlóshajója, az 5004-es hivatkozás a klasszikus kézzel sebesített kronográfok végső formáját ölti fel.

A mozgás 407 darabot tartalmaz, gondosan kézzel készítve a márka híresvé tétele érdekében. Az évek során a három komplikáció ritka szövetségét egy fehér és arany, sárga arany, rózsa arany vagy platina, valamint egy korlátozott acélsorozat alulbecsült és időtlen eleganciájú házban helyezték el.

Szeptember 28-án a Monacói Hercegség örömmel fogadja a Haute Horlogerie ötletét kivételes adománygyűjtésre a replika óra patek philippe nagy szövődmények replika myopathiája mellett. A világ első adománygyűjtő kampányának elismeréseként az Óragyártó Szövetség a világ leghíresebb órányi világának 33 tagja. Az ötlet? Mindegyik egyedülálló, különleges alkalmakhoz készült óraszerkezetet kínál.

Emlékezzünk vissza, hogy az értékesítés teljes eredményét a Myopathies elleni Egyesület Monégasque-nak adományozom az aukcióház Antiquorum és a Monaco Yacht Show szervezésében, a myopathia kutatásának finanszírozására. Duchenne, egy fogyatékos neuromuszkuláris betegség, amely minden 3500 fiút, 250 000 gyermeket, serdülőt és fiatal felnőttet érint.

Szeptember 6-tól egy nemzetközi kiállítás a férfiak és a nők számára készült órás alkotásokról: Szingapúr, Hongkong, Sanghaj, Peking, New York, Genf, és a Monaco Yacht Show bemutatóján Szeptember 25-28), majd az értékesítés szombaton, szeptember 28, 11:00 (GMT + 1) a Belle Epoque szobában a Hermitage Hotel.

A CHR 27-70 Q kaliberű modell egy “New Lémania” tervezeten alapul, amelyet kizárólag a replika órák árral Patek Philippe számára állítottak elő, és teljesen átdolgozta a Replika Patek Philippe Watches műhelyében. Patek Philippe mérnökei és a mesterórák egy kifinomult split-second rendszert és egy rendkívül kifinomult öröknaptár-mechanizmust adtak hozzá.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image