Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Vacheron Constantin Olcsó Replika Vacheron Constantin hagyományos dátum-nap Replika órák

Olcsó Replika Vacheron Constantin hagyományos dátum-nap Replika órákReplika Vacheron Constantin-al

Ez a gy űjtemény ezért tiszteleg a tradicionális nemesfémek Vacheron Constantin Date-Day replica óráinak. A 950-es platina tok és a korona mellett minden replika órákhoz tartozó darab egy platina-tárcsát hordoz homokfúvással,Replika Vacheron Constantin a diszkrét “Pt 950” jelzést 4 és 5 óra között. A 950-es platina csattal együtt, a sötétkék aligátor bőrszíjjal egy kézzel öltés is található, platinafonalból selyemmel kevert.

Replika Vacheron Constantin-as
Ennek a vonalnak a kidolgozásával 2006-ban Replika Vacheron Constantin a platina különleges tulajdonságait akarta kiemelni. A gyár 1820-ig nyúlik vissza, és azóta a márka számos eredményt felhasználva platinát használ. 95% -os tisztaság, szemben az arany 75% -os értékével, a platinát csak rendkívül kis számban lehet betakarítani a világon. Tisztasága és ritkasága teszi a legexkluzívabb időmérők anyagi kiválóságát. A platina sűrűsége és súlya (az aranynál nehezebb) szintén azt magyarázza, hogy ellenállása jóval jobb a többi fém esetében.

Megjegyzendő, hogy ez a gyűjtemény mindig megjelenít: keskeny keret körül a recézett csavar vissza a zafír kristály, csiszolt trapéz index -Double 12 és 6H-tű „futó” tárcsahangot a különböző építmények őszinte és egyenes vonalak. A replika órák Vacheron Constantin modell hagyományos Replica Day-Date and Power Reserve, aki csatlakozik ez a tartomány ma hű az esztétikai kódok az összes modell 2006 óta bővült a rangos gyűjtemény.

kaliberű viszont van egy mechanikus önfelhúzós mozgás által kifejlesztett és gyártott replika óra Vacheron Constantin – 2475 – A finom Órák felületek: Côtes de Genève, metszett és ródium bevonatú hidak és szemcsés lemez. Mozgás és show bélyegezni a genfi ​​Seal, független tanúsító származási kivitelezés, a tartósság és a kivitelezés.2222
A 39,5 mm-es átmérőn és a 950-es platinával ellátott koronán ez az óra egy kifinomult tárcsát tartalmaz 950-es platinában finoman szemcsés homokfúvással. Ez megjeleníti a központban az órákat, a perceket és a másodperceket, valamint a tápfeszültség kijelzését, a dátumot és a hét napját egy tű megjelenítésével. A sötétkék aligátor pántot 950-es selyem- és platinafonalakkal kézzel varrják, melyet ez a nemesfém figyelemre méltó alakíthatósága teszi lehetővé, amelyből csak egy gramm nyújtható, közel két kilométert. A hajtogató csattal szintén a 950 platina van.

Minden modell korlátozott sorozatban készül, a replika óra webáruház vacheron constantin több mint 150 példányban, egyedileg számozva. A gyűjteményben, a hagyományos nappali napokban és a Power Reserve-ben újonnan érkezett, 100 példányban kapható. Természetesen ugyanazokat a külső jeleket jeleníti meg, mint a megelőző modellek: tok, korona, tárcsa és 950 platina csattal.

Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image