Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Audemars Piguet Olcsó Replika audemars piguet királyi tölgy gmt örvény replika órák

Olcsó Replika audemars piguet királyi tölgy gmt örvény replika órákReplika Audemars Piguet-am

Az Replika audemars piguet royal oak gmt örvénymintás órákat 2002-ben mutatták be, mint az avantgarde, az Audemars Piguet legendás Royal Oak nyolcszögű 30 éves jubileumi díját – amelyet Gerald Genta tervezett a világ első luxus órájaként rozsdamentes acél. Királyi tölgyfogantyú GMT Tourbillon Az idei évben fehér kerámiatárcát, koronát és nyomógombokat helyeztek el fekete helyett, miközben a kontrasztot a titán középső tokjával emelték. Azonban egy tipikus úttörő stílusban a Manufacture most újabb lépést tett, és magába foglalja a kerámiaterméket a Caliber 2913 fehérre kerámia felső födémjével helyettesítve. Ennek eredményeképpen az új Caliber 2930 vizuálisan átalakul, kavargó, homokóra-alakú hídja,replika óra webáruház Audemars Piguet melyet inkább a tourbillon-hidak kettős szimmetriája és a GMT időkijelző mutatott.

Replika Audemars Piguet-as
Körülbelül 8 órát vesz igénybe az audemars előlapja, szemben a 45 perccel, ha acél, és felkeltette az órák és mérnökök összes know-how-ját. A rendkívül egyenletes végső megjelenés mellett a kerámia gyakorlati célú, Replika óra Audemars Piguet rendkívüli kopásállóságot mutat.

A kerámia szinte teljesen karcolásálló kompozit anyag, amelyet csak a gyémántokkal lehet karcolni, és különleges gyémántszerszámokkal ellátott marógépeket kell használni. A durva felületek és szélek polírozással vagy szatén bevonattal történő kezelése technikai kihívást jelent a méret miatt, mivel a kerámiák a kopásnak ellenállnak.

Az replika órák audemars piguet replika kiválasztási mechanizmussal rendelkezik. A tekercselőszár helyzetétől függően a tárcsa 6 órakor helyezett kéz azt jelzi, hogy a kiválasztott funkciót választotta. A H, N és R jelzések megfelelnek a tekercskarika három pozíciójának, ami időbeállítást, semlegeset és tekercselést jelent.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image