Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Bell & Ross Olcsó bell & ross br 126 vintage kronográf replica órák

Olcsó bell & ross br 126 vintage kronográf replica órákA hajlított szüreti üvegből készült zafír a bell & ross br 126 Vintage Chronograph Replica technikai órák tökéletesített. Végül,Replika Bell & Ross a természetes bőrpánt, mint például a replika antik órák, jellegzetes patinát vesz idővel.

Replika Bell & Ross-a
Bell & Ross egy órára akart összehozni az időmérők hitelességét és a műszerfal olvashatóságának elveit.

A tükröződésgátló fekete színű fekete színezést a műszerfal színe ihlette, melynek feladata az, hogy megkönnyítse a tárcsák elolvasását, ellentétben a káprázás megszüntetésével.

Az oldalsó tárcsa, mint mindig a Replika bell & ross br 126 replika órák, az olvashatóság tökéletes. Az egyszerűsített grafika az éles órákat rajzolva optimalizálja az olvashatóságot. A kezek, indexek és számok befejeződése homok színű, emlékeztetve a replika régi órák tárcsázására.

A Vintage Carbon kollekció két mozdulattal érhető el: egy óra, perc, másodperces változat (BR 123) és egy kronográf verzió (BR 126).

Ez az új gyűjtemény tökéletes példája a replika órák Bell & Ross filozófiának: replika professzionális órák létrehozása, amelyek hangsúlyozzák az olvashatóságot, a funkcionalitást, a pontosságot és a megbízhatóságot. Az új klasszikus replika óra Bell & Ross, a Vintage Carbon bejelentette egy komplett gyűjtemény érkezését Vintage és autentikus szellemiséggel.

Replika Bell & Ross-ad
A VINTAGE BR 123 & 126 CARBON MŰSZAKI ELŐÍRÁSAI

Replika Bell & Ross-azx
Mozgás: automatikus mechanikus ETA 2895 (123) és 2894 (126).

funkciók:
– Vintage 123: óra, perc, független másodperc. Date.
– Vintage 126: óra, perc, másodperc, Chronograph 2 számlálók (60-as és 30mn-es összeadók).

Tok: 41 mm átmérőjű, 316L acél mikroblastos, fekete “vákuumszén” típusú kivitelben.

Tárcsázás: fekete matt galvanikus.
Számok, indexek és kezek egy homokszínű fotolumineszcens bevonattal bevonva az éjszakai olvasás optimalizálására.
Üveg: ultra-konvex zafír fényvisszaverő.

Vízállóság: 100 méter.

Karkötő: természetes bőr.

Megjelent 2010 szeptemberében
Ajánlott kiskereskedelmi ár: 1.900 és 2.900 EUR között

Minden darab a maga módján tanúskodik: a klasszikus alakú kerek tok, a replika óra webáruház bell & ross , amelyek a régi karóra replikákra emlékeztetnek, és olyan ergonómiát mutatnak be, amely igazodik a modern ember kényelméhez.

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image