Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Cartier Olcsó Replika Cartier kaliberű búvárreprodukciós órák

Olcsó Replika Cartier kaliberű búvárreprodukciós órákReplika Cartier-aaz

És persze, az olcsó Cartier Caliber Diver Replica órák úgy döntöttek, hogy megtestesítik ezt az új merülési órát, amely a 2010-ben elindult kaliberű modellje. Ez kétségtelenül a legjobban képes ezt a funkciót teljes körű alakjával teljesíteni,replika shop Cartier amely lehetővé teszi egy keret elhelyezését egyirányú forgatás. A 300 méteres vízálló (tudva, hogy a búvárok többsége nem haladja meg a 30 métert), a Caliber Diver megfelel az ISO 6425 nemzetközi szabvány által meghatározott búvárórák összes kritériumának. hátoldalán vésve a “Diver órája 300 m” szavakkal.

Replika Cartier-aw
Búváróra. Valódi. Ez egy időmérő, amely kétségtelenül hiányzott a Replika Cartier ajánlatából. A Cartier Caliber Diver Replique katalógusok (vízálló 100 méter) eltűnése óta a márka már nem ajánlott “búvár” -nak. Jövőre ez a rés kitölti ezt az új hivatkozást, amely különösen várható; néhány héttel azóta, hogy az új modellről szóló hírek az óragyártásban …

Replika Cartier-ar
Mint minden más búváróránál, és a nem kívánt forgatás vagy bármilyen helytelen kezelés ellen, a forgó keret egyirányú. A 120 hüvelykes (40 fog és 3 pont) kialakítása nagy pontosságot biztosít a fél percig történő beállításhoz, valamint a forgatás során világos és pontos hangzáshoz. Továbbá, és a nagyobb láthatóság érdekében az 5 perces időtartamot jelző jelek egyértelműen jelennek meg.

A búvárkodás során a replikás órákat nagyon erős nyomásnak és szélsőséges külső körülményeknek (só, termikus sokk …) érik. Ennek ellenére a Diver Caliber vastag zafírkristály, csavarozott hát,replika órák boltja Cartier túlméretes tömítések és csavaros koronával rendelkezik, amely 300 méteres ellenállást garantál. Az óra bizonyítottan ellenáll a sós víznek, miután a nátrium-klorid (30 g / l) oldatát 18 és 25 ° C közötti hőmérsékleten merítették 24 órán át. Ezen túlmenően, egy 30 centiméter mélységű merülés után, 50 és 18 ° C közötti hőmérsékleten, működése nem változik víz alatt.

Replika Cartier-saa
A mélység sötétségében az óra világosan mutatja be olvasási jeleit a Superluminova időszabályozási mutatóinak feldolgozásának köszönhetően: az órák és percek jelzése; előválasztó eszköz és kis másodpercszámláló 6 órakor. Ne feledje, hogy egy búvárórán egy másodlagos jelenlét elengedhetetlen, mivel valós időben jelzi az óra megfelelő működését, amely a víz alatt létfontosságú lehet. Figyeljük meg a kaliber modellre jellemző vonat dátumát is.

A Cartier Replika óravezetői egy igazi búvárórát terveztek anélkül, hogy feláldozták volna a mindennapi viselet kényelmét, egy 42 mm átmérőjű és 11 mm vastag időmérővel.

Erőteljes jelképe, mint a római számok – itt a túlméretezett XII -, a kard tűk és a korona spinelje, amelyek a Cartierban nagyon jelenlévő személyazonosító jelek.

Bármelyik változat, acél vagy rózsa arany, a Caliber Diver egy fekete gumi hevederrel kerül forgalomba, amely ugyanolyan fém csattal van ellátva, mint a doboz, amely tartalmazza a 1904-es gyártást.

Replika Cartier-afv
Az utóbbi, 2010-ben született, az elsõ gyártási automata mozgalom, amelyet a Maison replika órák Cartier óragyártók fejlesztettek ki. A neve Louis Cartierre utal, aki 1904-ben Alberto Santos-Dumont aviator barátjához jött létre az egyik első, modern modern karóra.

A CARTIER DIVER STEEL VAGY GOLDEN GOLD CALIBER WATCH MŰSZAKI ADATAI

Replika Cartier-abv
A 11 ½-es vonalakkal rendelkező kaliberet úgy tervezték, hogy a kettős hordónak köszönhetően tökéletes időstabilitást biztosítson,replika órák árral Cartier ami hosszú távon garantálja a kiváló rugó-motor nyomaték stabilitását. A finombeállító rendszerrel és egy stop-második mechanizmussal felszerelt, úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen állítsa be a mozgás kronometriáját és garantálja a nagy pontosságot. Az 1904 MC kerámia golyóscsapágyrendszerrel van felszerelve, amely a forgórész közepén helyezkedik el, ami biztosítja a tartósságot és a kiváló támogatást ütések esetén. Egy még innovatívabb racsnis rendszerrel ellátva, a megnövelt tekercselési sebesség és a kétirányú tekercselő rendszer révén az óra maximális élesítési kényelmét maximalizálja.

1904 MC önfúró mechanikus mozgás
replika óra Cartier gyártása
Kis másodperc, dátum

Acél tok vagy rózsa arany 42 mm
Vastagság: 11 mm
Korona: csiszolt szintetikus spinellel díszített acél oldalak
Keret: egyirányú (acél vagy rózsaszín arany) ADLC borítással
Jég: zafír

Vízállóság: 300 m

Azure fekete tárcsázás XII-vel Superluminovában
Kard alakú kezek borították Superluminova

Gumi heveder és csapszeg acélból vagy rózsa aranyból

Replika Cartier-axc
Az eset (acél vagy rózsa arany) különösen a Cartier-replikás órákat mutatja, a kontrasztos szatén és polírozott játékokkal, az ADLC-vel bevont forgó keret (acél vagy rózsa arany is) egy hornygal van ellátva,replika óra webáruház Cartier amely visszhangozza a fogazást. az óra belsejéből.

Címke: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image