Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Egyéb,Replika IWC A legjobb IWC pilóták Chronograph kiadása a Saint Exupery Replica órákról

A legjobb IWC pilóták Chronograph kiadása a Saint Exupery Replica órákról 

2012-ben a Replica Aviator órák az IWC Pilots Chronograph Edition-hez, az Antoine de Saint Exupery Replica órákhoz, a svájci Schaffhausen gyártás ezt a szenvedélyes humanistát kronográfnak szenteli, amely ötvözi a légi úttörők és az óragyártás korát. a legmodernebb, ”mondja a márka sajtóközleménye.

Replika IWC-ar
Antoine de Saint-Exupéry már élete legendájába lépett.

Könyvei, amelyeket több mint ötven nyelvre fordítottak, lenyűgözik a nagyközönséget, mint kalandos kísérleti életrajzát.

Száz évvel ezelőtt egy fiatalember csodálkozott a délkelet-franciaországi Ambérieu-en-Bugey repülőtéren felszálló repülőgépek látványában.

A több mint hetven éves hagyományában gazdag az Aviator Replica Watches építése, az Replika IWC Schaffhausen manufaktúra, amelyet 2012-ben ünnepeltek, az IWC Pilóták krónográfiás másolatai órái az első emlékezetes Antoine de Saint-Exupéry repüléséből hatodik alkalommal külön kiadást szentel.

Ez az Antoine de Saint Exupéry Aviator Watch Chronograph Edition 18 karátos vörös aranyban (ref 387805), 500 példányban korlátozott kiadásban. A krémszínű varrással szegélyezett dohányszínű tárcsával és borjúszalagszalaggal a szakemberek azonnal azonosíthatják ezt a kronográfot, mint tipikus „IWC / Saint Ex” modellt.

Azok a felületek, amelyeken fényes, szatén és strukturált elemek váltakoznak, értéket adnak az esetnek, a benyomást, amelyet tovább erősít a tárcsa napfénye. A fényvisszaverő zafír kristály mindkét oldalon védve van a nyomásmentesítés ellen.

A Schaffhausenben kifejlesztett 89361 gyártási kaliber lehetővé teszi a hosszú idők megjelenítését egy ablakon. Az óra alját egy különleges gravírozás díszíti, amely Antoine de Saint-Exupéry utolsó síkját ábrázolja, a Lightning P-38. 1944. július 31-én a “Saint-Ex” egy ilyen eszköz irányítása alatt állt, amikor nem járt vissza a felderített repülés után a megszállt Franciaország felett. 2003-ban Marseille környékén a Földközi-tengeren halászott egy villámcsapás.

A készülék maradványai és más darabok 2006-ban kerültek először a párizsi Le Bourget-i Légi- és Űrmúzeumba, az IWC Replika Schaffhausen és Antoine de Saint-Exupéry-d’Agay utódja. Ez a kiállítás, amely nagy érdeklődést keltett, a Saint-Exupéry és a svájci óragyártó örökösei közötti bizalmon alapuló együttműködés kiindulópontja volt, amely ma is folytatódik.
A szenvedélyes aviator utódai a lelki örökségének megőrzése érdekében dolgoztak. Az IWC elkötelezettsége az Antoine de Saint-Exupéry Ifjúsági Alapítvány támogatásával is kiterjed a vállalat jótékonysági szempontjára. Az Alapítvány az „Az igazság az ember számára az embernek” mottója (a „Terre des hommes” regényéből származik) mottójához igazodva a híres francia humanitárius ötleteket szenteli. Partnereivel segít a világ minden táján élő fiataloknak, akik nehéz és gyakran ellenséges környezetben nőnek fel. A fiatalokat arra ösztönzik, hogy építsenek saját jövőjüket, és aktív szerepet vállaljanak a társadalomban.

Ez az időszak inspirálja őt az első regényére, a “Courrier sud” -re. 1929-ben Saint-Exupéry-t nevezték ki Buenos Aires-i légitársaság vezetőjének. A rendszeres éjszakai járatok bevezetése lehetővé teszi a postai küldemények gyors szállítását, de ezek a járatok fokozott kockázatot jelentenek az idő múltjában. Az “Éjszakai repülés” regénye a pilóták kihívásaira és hősiességére irányul.

Replika IWC-ahk

SAINT EX KÖZÖS SZÁMOKBAN
Az Antoine de Saint-Exupéry-d’Agay örökösödésével folytatott együttműködés kezdete óta az replika órák IWC minden évben tiszteleg a francia író munkáira, a Replica Watches Aviator különleges kiadásaival, amelyek az úttörők idejét idézték fel űrrepülés.

A 2006-ban bemutatott Aviator Chronograph Watch tisztelgés volt az “éjszakai repülés” számára. 2007-ben az Aviator Automatic Watch ünnepelte a “Courrier sud” -t, és 2008-ban az Aviator Watch UTC tiszteletére tartotta a “Terre des hommes” -ot, amely a költészet teljes története. 2009-ben és 2010-ben a Nagy Aviator Watch Antoine de Saint Exupéry figyelője tisztelettel adta munkáját. 2011-ben a ritkán bemutatott Nagy Pilóta Állandó Naptárja a presztízs különleges kiadása volt, és 2012-ben az Aviator IWC Replica Watches-je, a Pilot Watch Chronograph kiadása Antoine de Saint Exupery emlékeztet az eredetre Száz évvel ezelőtt a pilóta, az író és a humanista nagy szenvedélye.
Antoine de Saint-Exupéry életrajza a modern repülés krónikája. 1900-ban, Lyonban született, 1922-ben repülési órákat vett, és 1922-ben megszerezte engedélyét. 1927-ben a Toulouse, Casablanca és Dakar között légi összeköttetést biztosított, és ugyanebben az évben egy marokkói repülőtér vezetője lett. csökkent.

1931 óta Saint-Exupéry ismét az Aéropostale pilótájaként dolgozik Észak-Afrikában. Egy rövid idő után, amikor repülőgépeket szállított és postai szolgáltatásokat nyújtott Afrikában,replika óra IWC az Aéropostale korszaka, az életének legjobbja, 1932-ben ért véget. 1935-ben megpróbálták megverni Párizs-Saïgon hosszú távú repülési rekordja, az egyiptomi sivatagban katasztrófába kell szállnia, és erősen kiszáradt, extremisszal mentve.

Egy második rekord kísérlet is sikertelen: 1938-ban Saint-Exupéry New Yorkból szállt le Tierra del Fuego felé. Megállást követően a repülőgép összeomlik; Antoine de Saint-Exupéry csodálatosan újra él.

Amikor a második világháború kitört, a most ismert híres pilóta és író egy felderítő stadionba került. Az 1940-es fegyverszünetet követően 1943-ban kapta meg a katonai tevékenység folytatására vonatkozó engedélyt. 1944. július 31-én “Saint-Ex”, ahogy a csodálói hívják, ül a Villám P-38 pilótafülkéjében egy felderítő repüléshez a megszállt Franciaország felett. Soha nem jön vissza.

AZ IWC AVIÁTOR KARONOGRÁF EDITION ANTOINE SAINT EXUPERY MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓI

Replika IWC-azx
Kaliber: 89361 automata tekercseléssel
Frekvencia: 28 800 A / h / 4 Hz
Ruby: 38

Erőforrás: 68 óra

A 43 mm-es tok és a 18 karátos piros arany összecsukható csattal, dohány színű tárcsával, barna borjúszalag hímzéssel
Magasság: 15,5 mm
Üveg: zafír, domború, fényvisszaverő mindkét oldalon

Vízálló: 6 bar

A kiadás legfeljebb 500 példányt tartalmaz 18 karátos vörös aranyban

Ref. IW387805

A modern légi közlekedés hajnalán a vicces eszközök annyira lenyűgöztek, mint a pilótáik, és nem volt egyenlő.replika óra webáruház IWC Végül a fiatalember mindkét kezével bátorságát vette, és megkérte Gabriel Salvezet, hogy vigye el egy repülést egy Berthaud-Wroblewski pilótafülkéjében, és ne habozzon, hogy úgy tegye, mintha az anyja egyetértett volna. Szkeptikus, a pilóta úgy gondolta. Így élte meg a 12 éves fiatal Antoine de Saint-Exupéry felejthetetlen első járatát egy napsütéses nyári napon, 1912 júliusában. és pilóta ismert a világon!

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image