Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Panerai Replika Replika Panerai elindítja az új Luminor 1950 10 napos GMT korlátozott kiadást a Design Miami-ban

Replika Panerai elindítja az új Luminor 1950 10 napos GMT korlátozott kiadást a Design Miami-banA 2018-as tervezési / miami vásárok ma is megjelennek, és a Panerai, aki ismét az esemény hivatalos hivatalos partnere, új észak-amerikai korlátozott kiadást jelentett be. Itt tekintheti meg a legújabb, speciálisan tervezett iterációt a Replika Panerai Luminor 1950 – 10 napos GMT automatikus Acciaio készülékéről, amely kizárólag a márka Design / Miami standján áll rendelkezésre a vásár ideje alatt.

Replika Panerai-ar
Az órában 44 mm-es, rozsdamentes 316L rozsdamentes acél tok található, amely Panerai házon belüli kaliberét, 2003-ban, legalább 240 órát vagy 10 napos kanyargós autonómiát tárol három tavaszi hordójában. A satiné soleil kék tárcsa a replika órák Panerai most már emblematikus „szendvics” stílusában alakult ki, két egymásba helyezett lemezzel és egy bézs színű Super-LumiNova réteggel, amely a felső lemez nagy, stencil stílusú, kivágott arab számain keresztül ragyog. A dátum ablak 3 óra, a lineáris teljesítménytartalék kijelző 6 órakor, és egy AM / PM jelző, amely megosztja a 9 órás pozíciót a kis másodperc alegységgel. A középső nyílhegyű kéz egy második időzónát jelez a 12 órás skálán, és a csavaros koronát a híd koronás védőberendezése rögzíti, biztosítva az időmérő 100 méteres vízállóságát.

Replika Panerai-asx
Az új óra, amely 250 darabra korlátozódik, és a Design / Miami 2018 megkötését követően a replika óra Panerai butikokban kapható, a korábbi kék-tárcsázott Acciaio (olasz nyelvű „rozsdamentes acél”) modellekből áll, egyedi tervezésű kék vászonszíjjal, bézs varrással ; a vevők is kapnak egy kék gumi szíjat és kék alligátor bőrszíjat. Az ár $ 14,400.

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image