5 mérföldkő Patek Philippe órák, 1868-tól maA tavalyi év egyik legnagyobb mérföldkövének villogása Patek Philippe „Órák művészete” nagy kiállítása New Yorkban, a WatchTime a cég 178 éves történetének legjelentősebb karóráit mutatja. Olvassa el a WatchTime.com öt legjobbjának felfedezését. A 24 mérföldes Replika Patek Philippe órák teljes listáját a teljes cikket letöltheti a WatchTime Shopból.

1. Első Patek Philippe karóra (1868)

Replika Patek Philippe-aw
1868-ban replika órák Patek Philippe megkezdte első karóra gyártását: egy díszes ügyet egy baguett alakú, kulcstartó mozgalommal, a Caliber 27368-val. A karóra és a karkötő sárga aranyból készült. A tárcsát nagy gyémántokkal díszített zsanéros fedéllel védte; több gyémánt van a tárcsát mindkét oldalával. 1873-ban Patek Phillipe szállította az órát Koscewicz grófnőnek. Az óra most a cég múzeumában található.

2. Első örökös naptár karóra (1925)

Replika Patek Philippe-ar
Hogy ez, a világ első örökös naptári karóra, valaha is az esélye volt. Patek Philippe Replika eredetileg a 97975-ös számot hordozó mozdulatot készítette egy női karóra. Az 1898-ban elkészült óra egy érdekes jellemző ellenére sem talált semmilyen vevőt: naptári kezei az éjfél stroke-jánál azonnal a következő napra ugrottak, nem lassan haladtak előre, mint a hagyományos naptár óráknál. Az óra 1925-ig maradt a polcon, amikor a karórák egyre növekvő népszerűsége inspirálta Patek Philippe-t, hogy mozdulatot tegyen egy karóra tokba. Az órát végül 1927. október 13-án adták el.

3. Referencia 2441 „Eiffel-torony” (1948)

Replika Patek Philippe-ayt
Ez az óra, 2441-es hivatkozás, az Eiffel-torony becenevét nyerte el a füléből. Az 1948-ban elindított órát a Caliber 9-90-es, egy Pateau Philippe 1933-ban elindított tonneau alakú mozdulata támasztotta alá. A 2441 referencia a gyűjtők kedvence, részben a megkülönböztető és pompás ügyének köszönhetően.replika óra Patek Philippe 1997-ben tisztelettel adta az ügyet. Az új gyár és főhadiszállás felállítását Genfben az adott évben a vállalat korlátozott kiadású, téglalap alakú karóra húzta ki, amelyen az Eiffel-toronynak lángolt füle volt. Az új órának az építészet ihlette neve is volt: a Pagoda.

4. Hivatkozás 3700 Nautilus (1976)

Replika Patek Philippe-app
Az 1970-es években, amikor a kvarc-technológia gőzgá válik, a mechanikus órák készítői szívesen tartották vagy visszanyerték a fogyasztók figyelmét.replika óra webáruház Patek Philippe számára az 1976-ban bevezetett és a híres Gérald Genta által tervezett Nautilus volt a módja ennek. 42 mm-es átmérőjű, a napi szabványok szerint hatalmas volt, szokatlanul vízálló (120 méteres), két páratlan, fülszerű kivetítésű acél tokkal, mindkét oldalon. A Referencia 3700 legjelentősebb jellemzője, mint az első Nautilus volt, az ára: 2 350 dollár volt. Abban az időben az acél luxus órák még mindig ritkán fordultak elő.replika órák árral Patek Philippe számára ezidáig csak a drágaköves ruhás órájára ismert, egy szeme-pompás árcédulával rendelkező szúrós acél sportóra volt. Az óra nem volt azonnali találat, de később az egyik lett, és a gyűjtők között elnyerte a „Jumbo” becenevet.

5. Sky Moon Tourbillon, referencia 5002 (2001)

Replika Patek Philippe-ard
A Sky Moon Tourbillon, 5002 referencia volt a legbonyolultabb replika órák boltja Patek Philippe karóra. Ez volt a vállalat első kétoldali karóra is. Az egyik oldal mutatja az időt és az örökös naptárat, beleértve a visszamenőleges dátumjelzőt, a nap és a hónap alegységeit, a holdfázisú kijelzőt és az ugrási év mutatóját. Az óra másik oldala sziderális idő, az éjszakai égbolt csillagképe és a hold szögletes mozgása. A tourbillon nem látható, de jelenlétét a hónap lejáratában a „tourbillon” szó jelzi. Az órának van egy perc repeaterje is. A mozgás, amely kézzel van, 686 részből áll. Amikor 2001-ben bemutatták, a replika shop Patek Philippe Sky-Moon Tourbillon-t SF950,000-nál árazták meg az itt bemutatott sárga-arany változatért.

Címke: , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image