Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Audemars Piguet Replika Audemars Piguet Royal Oak Offshore búvárok új színekben 2019-re

Replika Audemars Piguet Royal Oak Offshore búvárok új színekben 2019-reReplika Audemars Piguet-ahk

Az 1993-ban bevezetett Audemars Piguet Royal Oak Offshore merész és megosztó nézett, így Gerald Genta, aki az eredeti Royal Oaket tervezte, bebizonyította, hogy behatolt az Replika Audemars Piguet standjára, amikor Bázelben kinyitották, és kiabálta, hogy a Royal Oak “ Később az első Royal Oak Offshore Diver-t 2010-ben vezették be, és ez volt az Audemars Piguet első ISO-tanúsítvánnyal rendelkező búvárórája. Megalakulása óta pár iteráción ment keresztül, de a tavalyi év valószínűleg a leg radikálisabb volt, mivel a fényes, „funky” színek széles választékában került bemutatásra. Nyilvánvaló, hogy Audemars Piguet tökéletesen tisztában van azzal, hogy ezek az órák polarizálódnak, és az emberek azt kérdezik: „Miért fizetne valaki 20 ezer dollárt egy világos narancssárga AP búvárért?” A válasz egyszerű – mert tetszik nekik, mert tetszik , és megengedheti magának.replika órák  Audemars Piguet tudja, hogy erős ügyfélkörük van, és friss, új kínálatuk visszatartja őket.

Míg a tavalyi új kiegészítések fényesek – szinte neon – az idei új változatok enyhébbek. A kollekcióhoz csatlakozó négy új szín türkizkék, lila, bézs és khaki. Bár semmilyen módon nem tompaak, kissé visszafogottabbak, különösen a tavalyi kiadásokhoz képest.

Replika Audemars Piguet-aw
A Royal Oak Offshore Diver fő összetevői változatlanok maradnak. A rozsdamentes acél tok 42mm széles és 14,1 mm. A nyolcszögletű kereten nyolcszögletű, fehér aranyból készült csavarok vannak. Két nagy, gumírozott, csavarozott koronával rendelkeznek – az egyik 3 órakor, a másik pedig 10 órakor. Az előbbi az idő és a dátum beállítására szolgál,replicas relojes míg az utóbbi a belső merülési keret beállítására szolgál. Mind a négy modell kényelmes illeszkedő gumi hevederrel rendelkezik, rozsdamentes acél csapszegekkel. A valódi merülési órának megfelelően a vízállóság 300 m.

Replika Audemars Piguet-aws
A többi Royal Oak Offshore Diver órához hasonlóan ezek az új órák izmosak és izmosak, és a csuklón nagyot viselnek. Ha ez nem elég, az élénk színek minden bizonnyal a környező embereket fogják észrevenni. Ha olyan órát akarsz, amely észrevehető lesz, néhány órát gondolok, amelyek jobb munkát tesznek ki olyan kiemelkedő helyen. Ezzel szemben az óra tényleges felépítése is kiváló. A tok különösen jól készült, tiszta és éles vonalakkal és átmenettel, alternatív polírozással a felületeken, és tökéletesen ferde élek az előlapon és a ház oldalán. Annak ellenére,replika óra hogy ez egy nagy karóra, a remek befejeződés a Royal Oak Offshore Diver-nek egy diaphanous levegőt ad, amely gyakran hiányzik sok búvárórában.

Replika Audemars Piguet-afv
A tárcsa nem kevésbé lenyűgöző. A színek gazdagok és élénkek, és bár a „Mega Tapisserie” minta nem olyan finom, mint a „Petite Tapisserie” minta a Ref. 15202 Royal Oak Jumbo, még mindig szép látni. A merülés közbeni olvashatóság érdekében a Royal Oak Offshore Diver vastag óra és perc kéz és órajelzővel rendelkezik, amelyek fehér aranyból készültek és lumineszcens anyaggal vannak feltöltve. A másodperces kéz,replika órák melyet fehér aranyból is készítenek, egy zsíros nyalóka csúcsával rendelkezik, amely megkönnyíti a búvárok számára, hogy megnézzék, hogy óráik még mindig futnak-e.

Replika Audemars Piguet-afv
A forgó belső előlap kontrasztos színekkel van ellátva, hogy könnyen olvasható legyen. A bézs modell az első 15 percet és a fennmaradó tíz percet kék, míg a türkizkék, lila és khaki modellek fehér jelöléssel rendelkeznek. A színárnyalatú dátum ablak 3 órakor egy nagyítóval is rendelkezik.replika shop Audemars Piguet Igazán élvezem a dátumtárcsákat, amelyek színek megfelelnek a tárcsának, mivel harmonikusabbak és finomabbak. Négy közülük a türkizkék modell a kedvencem, lila színnel zárva. A bézs és khaki modellek túlságosan visszafogottak a tetszésemhez.

Replika Audemars Piguet-ako
Ezek az új modellek mindenki számára láthatatlan zafírkötegeket mutatnak be, amelyek feltárják a 3120-as házon belüli kanyargós kaliberet. Az első eleme, amely elkapja a szemedet, az a nagy 22k-os arany rotor, amely a Audemars és a Piguet családok családjába tartozik. Legyen mélyebb, és szakszerűen alkalmazott Côtes de Genève-t használva ferde hidakat, valamint egy szépen kialakított egyensúlyi hídot,replika óra webáruház Audemars Piguet amely alatt egy nagy mérlegkör van. A 3120-as kaliber 3 Hz-en ütközik, és 60 óra teljesítménytartalékkal rendelkezik.

Replika Audemars Piguet-afv
Ebben az árkategóriában valóban nincs sok valóban csúcsminőségű merülési óra, mivel a Patek Phillipe vagy a Vacheron Constantin olyan versenytársai, mint az Audemars Piguet replika ebben a kategóriában. A Hublot Big Bang vonal nyilvánvalóan hasonló a merészség és a hozzáállás, de ezek nem búvárok. Valami olyasmi, mint a Blancpain Fifty Fathoms (vagy a Milspec-kiadás), mégis sokkal hagyományosabb és klasszikusabb, mint a Royal Oak Offshore Diver túlélése és dinamizmusa. Természetesen, amint ezt a darab elején említettem, ezeknek az új Offshore variánsoknak számos potenciális vásárlója nem is érdekli a versenyt, mivel valószínűleg hűséges AP rajongók, akik közül sokan választanak. Bizonyos kritikusok mindenképpen úgy gondolják, hogy ezek túlságosan szörnyűek, de nem hiszem, hogy bármi baj van ezzel kapcsolatban, különösen azért, mert építésük példamutató. Az replika óra Audemars Piguet Royal Oak Offshore búvár új színekben 2018-ra ára 19 900 dollár.

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image