Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Omega Olcsó Replika Omega Planet Óceán 600 M Replica órák a nő

Olcsó Replika Omega Planet Óceán 600 M Replica órák a nőReplika Omega-aj
Ne felejtsük el, hogy ez a olcsó Replika Omega Planet Ocean 600 M Replica órák a nőknek, mint a neve is sugallja, ma már élvezi a Master Chronometer nevet. Ez az egyik első replica hölgy óra, amely megfelel a METAS által meghatározott drasztikus kritériumoknak. Az automatikus mechanikus kaliberű, a 8801, a zafír tokback révén látható, ami a Sedna arany oszcilláló súlyát is mutatja.

Replika Omega-as
A Bolygó-óceán az egyik legnagyobb replika órák Omega Planet Ocean replikája az összes búvárnak. Az úriemberek nemzedékeinek csábítása után a női vásárlóknak gyönyörű rózsaszín arany modellekkel fordul. Ne feledje, hogy ez az első alkalom, amikor a Sedna gold * -t PO-ban használják. Ez a fém megtalálható a tokban, tűkben és indexekben, valamint a karkötő összecsukható kuplungjához.

Az újdonságnak köszönhetően az replika óra Omega létrehozott egy tárcsát és egy csokoládé kerámia előlapot. Az előlapon a Ceragold technológia az replika óra webáruház Omega Replicák és az új percmutatók létrehozására szolgál a merülő létrán. Tágabb, mint elődei (39,5 mm), ez a modell enyhén vékonyabb. Vegye figyelembe az alján található új hullámos minta jelenlétét is. Ez az óra egy gumival bélelt, barna bőrpántot tartalmaz.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image