Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Breitling A csúcsminőségű Replika Breitling Galactic 44: gyönyörű sportnap / dátum Swiss Movement Replica Watches

A csúcsminőségű Replika Breitling Galactic 44: gyönyörű sportnap / dátum Swiss Movement Replica Watches Replika Breitling-aj

Miután egy automatikus változat, és két 41 mm-es női modellek 36 és 32 mm, a Galaktikus gyűjtemény Replica  órák Breitling A Credit így gazdagodott egy új szabvány 44 mm-es (majdnem szabványos méretű ma sportórák ). Az átmérő elfogadásával a Galaktika tagadhatatlanul megerősíti technikai és viríziós megjelenését. Az egyirányú, forgó előlapot szatén bevonattal és fekete gumibelsővel díszítik.

A tárcsa (három változat kapható: fekete, kék vagy ezüst) szerez két ablak: az egyik a nap 12 és egy a dátum 3 órakor, az iránytű és időosztásos skála 1/100 a karimán. A főbb indexek és a kezek vannak kiemelve lumineszcens bevonattal biztosítja a kiváló olvashatóság által továbbfejlesztett tükröződésgátló zafír kristály arcát. Vízálló, 200 m-re, a polírozott acél tok erősítéssel védett csavarozott koronával van felszerelve. Ez egy hiteles automata szerkezet kronométer a COSC, mint minden Replika Breitling máshol … Ez az óra áll rendelkezésre egy acél karkötő, bőr, krokodil, gumi vagy katonai szövet típusát.

A technikai órák szakembere, a Breitling kulcsszerepet játszott a karóra fejlesztésében, és ez a vezető szerepet játszik ebben a komplikációban. A cég megbízható, erőteljes és erőteljes műszereinek köszönhetően megosztotta a levegő hódításának minden nagyszerű óráját. replika óra Breitling egyike azon kevés órát vállalat a világon, hogy felkészítse az összes modell hivatalosan minősített kronométer mozdulatok, a precizitással, egyike azon kevés márkák is saját mechanikus kronográf, teljesen tervezett és gyártott műhelyében. A replika óra webáruház Breitling az egyik legutóbbi független svájci márkanév. A 2015-ös év a kapcsolódó órák éve. Breitling viszont most mutatta be: a B55-et. Ez egy fekete-titán -Case timer csatlakozik a smartphone, hogy akarja szolgálni az órát, hogy növelje a funkcionalitás és convivialité.A fedezze fel.

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

 Replika Breitling-as
replika órák árral Breitling Caliber 45, hivatalosan a COSC által hitelesített kronométer, automatikus nagyfrekvenciás (28 800 váltakozás), 25 ékszer. Naptár napja / dátum.

41 mm-es acél tok
Egyirányú racsnis forgó keret szél szélével.
Domborított zafírkristály, kétoldalas tükröződésgátló.

Vízálló 200 m-re

Tárcsázók: Trófea fekete, Metallica kék, Sierra ezüst.

Karkötők: bőr, krokodil, Diver Pro gumi, katonai vagy pilóta fém karkötő

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image