Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Tag Heuer replika címke heuer carrera kaliberű ch 80 kronográf 41mm

replika címke heuer carrera kaliberű ch 80 kronográf 41mm Replika Tag Heuer-as

Őszintén szólva, van egy hosszú replika TAG Heuer Carrera kaliberű listája 80 lóerő 41mm kronográf gyűjtemény órák, hogy jött ez előtt, amely lehetővé tette ezt a modellt vált lehetővé. Nem lenne praktikus mindet felsorolni, de mondjuk úgy, hogy magában foglalja az új fejlett házon automata szerkezet replika óra TAG Heuer és a „Panda” színárnyalatok fekete-fehér alapul az eredeti modellek mindig úgy tűnik, nagy aujourd „hui. Bár én nem utálom a vörös, a színek is ellentmondásos, mert nagyon szét időmérő Carrera modellek saját történeti kutatás. Van egy olyan érzésem TAG Heuer lesz-valamikor-termel egy változata a replika órák TAG Heuer Calibre CH 80 nélkül piros szegéllyel.

A TAG Heuer Carrera kaliberű 80 LE replika bemutatott Baselworld 2014 tisztelgés az egykori Carreras az 1960-as, pontosabban a döntőbíró. 2447. A tárcsa két változatban kapható, fekete és fehér, fehér számláló fekete számláló – két lényegében megismétli a kérdést a híres „Panda” tárcsázza az eredeti. A Carrera CH80 is következik, a leépítés trend észrevettük idén Baselworld, az esettől a design tipikus Carrera, ésszerű intézkedés 41 mm átmérőjű. Ez a „prototípus” széles pulsimetric körül a tárcsát és a különböző vörös részletek a koronát, pultok, kéz, és logó. Ezek a részletek a legvalószínűbb módosítások közé tartoznak.

Néhány modern elem (a mozgástól eltekintve) tartalmazza a piros gombokat a tárcsán. Be kell vallanom, hogy az összeget a piros szín a dial aggasztott előtt látta a show személyesen -, de miután néhány gyakorlati idő, Megkönnyebbültem,replika órák boltja Tag Heuer hogy a valós életben piros nem túl zavaró, vagy erőszakos által az egész tervhez képest.

Szerepe elsősorban a szín a használt, de azt is használják a tanácsot színes kezek, része a pillanatban skála, és a belsejében a szíj. A “piros túlterhelés” nem fordul elő, mivel a tárcsák fő jellemzője a fekete-fehér “Panda” megjelenés. Ez az egyik fő oka annak, szeretem a gyűjtemény, mert inspirálta történelmi modellek, amelyek teljesen fekete, és minden.

A három regiszter kronográf CH 80 80 replika órák árral Tag Heuer replika órák órás járástartalék, és egy szép elrendezés dial tri-compax, ez is a mai napig. TAG Heuer biztosítja a Carrera Calibre CH 80 egy acél szíj vagy perforált bőr szíjjal (piros béléssel). A vörös szín egy kicsit sokat jelenthet, de hamarosan megnézzük, hogy hamarosan ellenőrizzük a gyakorlat óráit. A modell lesz referenciák: CBA2110.BA0723: Fekete számlap acél karkötő, CBA2110.FC6347: Fekete számlap, fekete krokodil szíj, CBA2111.BA0723: fehér számlap acél karkötő, és CBA2111.FC6347: fehér számlap heveder fekete alligátorban.

Címke: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image