Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Patek Philippe Replika Olcsó Replika Patek Philippe Calatrava Timeless replica órák a nő

Olcsó Replika Patek Philippe Calatrava Timeless replica órák a nőReplika Patek Philippe-ap

Az ügy vonalai józanok és Replika Patek Philippe Calatrava Timeless Replica Watches for Woman emlékeztetnek az első 1932-es Calatrava-ra, a 96-os hivatkozásra. Annak érdekében, hogy több helyet adjanak a gyémántok beállításához, és létrehozhassanak pánthevedereket a jég, a PP-nek egy teljesen új, integrált kürtökkel készült konstrukciót kellett kifejlesztenie.

A különböző átmérõknek köszönhetõen az oldalsó díszítõelemeket végeikhez lehet húzni, ami feleslegessé tette az arany szokásos töltõanyagait. A “Timeless White” téma szerint az összes gyémánt különlegesen fehér színű. A top Wesselton (ezzel egyenértékű, replika órák Patek Philippe Calatrava reprodukálja a nemzetközi méretet, az F vagy G betűkkel). Összesen 44 különböző átmérőjű gyémánt közel 0,52 karátos.

Replika Patek Philippe-as
Az emberi szem számára a fehér csak szín hiánya (a fekete az összes szín együttese). De kulturális szinten ez egyike a világon nagyon erős szimbolikus dimenziónak. A konnotáció a társadalmak szerint természetesen változik, de hogy jobban megnézzük őket, replika órák Patek Philippe a különbségek nem olyan nagyok. A fehér a tisztaság, az integritás és a derűség szinonimája a mindennapi élet forgatagában.

Replika Patek Philippe-af
Ennek a fehér lakkozott tárcsának a gyártása több napi munkát igényel, a “fehér szoba” egyenértékű feltételekkel. Csak egy biztonságos és szakszerű kézzel helyezheti el ezt a lakkot olyan egyenletesen, hogy a felület tökéletesen simává váljon.

Szintén vegye figyelembe a finom nyomtatott időzítőt, aranyórajelzőket és arany “levél” tűket. Az órajelzőket egy “Clous de Paris” díszítéssel díszítik, amelyre a replika órák minden ismerőse azonnal társul a Patek nevével. Valójában ez volt a genfi ​​gyártás, amely az 1980-as években a színpad elejére hozta vissza az ilyen jellegű guilloche-t olyan kifinomultnak, mint diszkrétnek a Calatráva 3919-es modelljének keretén.

A motor oldalán ez az óra mechanikus 215 PS-os kaliberrel rendelkezik kézi tekercseléssel. A zafírkristály hátlapján átnézve megcsodálhatja a bemutatót, amelyet kifinomult architektúrával, gondosan elkészített és kézzel díszített elemekkel látnak el. A Côtes de Genève hidakkal és a csiszolt és csiszolt szélekkel. Sárgaréz kerekek arany tükrökkel, szögletes karokkal. Kör alakú acél kerekek a tekercselő szerkezethez és a hordóhoz.

De csavarok csiszolt nyílásokkal a formázott és csiszolt lyukaknál. A sötét vörös kövek ragyogása szintetikus rubinban. A Patek által kifejlesztett Gyromax inga, Spiromax szabadalmaztatott spirál. A Calatrava “Timeless White” tételszám 7122 egy gyöngyházfényű négyzet alakú méretű aligátor pántra van felkínálva, aranyszínű csattal, hogy illeszkedjen a házhoz.

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

Replika Patek Philippe-aj
A 33 mm ródiummal bevont arany (7122 / 200G) vagy rózsaszín aranyozott rózsa (7122 / 200R)
Vastagság (fagylalt): 7,19 mm
Zafír háttér

Vízálló 30 m (3 bar)

Fehér dial lakkozott és polírozott
Applique arany indexek illeszkednek az ügyhöz, a “Clous de Paris” guilloché dekorációval
A “levelek” arany óra és perc kezei illeszkednek az ügyhöz
Kis másodperc, 6 órás “arany” típusú “arany” típusú tû, amely megfelel az ügynek

Kaliber 215 PS kézi tekercseléssel
Átmérő: 21,9 mm
Vastagság: 2,55 mm
Összetevők száma: 130
Ruby: 18
Pendulum: Gyromax
Frekvencia: 4 Hz (óránként 28 800 vibráció)
Spirál: Spiromax
Mobil Piton

Teljesítménytartalék: min. 44 óra

Megkülönböztető jel: replika óra Patek Philippe punch

Nagy négyzet alakú aligátor pánt, kézzel varrott, gyöngyházfényű, 14 mm aranyozott tűcsattal, hogy illeszkedjen a házhoz

Replika Patek Philippe-az
replika óra webáruház Patek Philippe már kifejezi ezt a szimbolikus hatalom néhány évvel ezelőtt a Huszonhatodik “Időtelen Fehéren”. Az “időtlen fehér” most belép a replika órák árral Patek Philippe Calatrava hölgyekbe. Ez a 7122-es, fehér arany és rózsaszín arany színű referencia ötvözi az ultrafinom tárcsát, a színtelen fehér gyémántokat és a fehér gyöngyházas aligátor pántot.

Címke: , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image