Vip replika orak, Replika órák olcsón, Rolex replika órák Replika Vacheron Constantin Meilleur Replika Vacheron Constantin Traditionnelle Heures du Monde Replique Montres

Meilleur Replika Vacheron Constantin Traditionnelle Heures du Monde Replique MontresReplika Vacheron Constantin-ap

Ez a gyűjtemény ezért tiszteleg a tradicionális nemesfémek replika órák Vacheron Constantin Date-Day replica óráinak. A 950-es platina tok és a korona mellett minden replika órákhoz tartozó darab egy platina-tárcsát hordoz homokfúvással, a diszkrét “Pt 950” jelzést 4 és 5 óra között. A 950-es platina csattal együtt, a sötétkék aligátor bőrszíjjal egy kézzel öltés is található, platinafonalból selyemmel kevert.

Replika Vacheron Constantin-as
Ennek a vonalnak a kidolgozásával 2006-ban replika óra Vacheron Constantin a platina különleges tulajdonságait akarta kiemelni. A gyár 1820-ig nyúlik vissza, és azóta a márka számos eredményt felhasználva platinát használ. 95% -os tisztaság, szemben az arany 75% -os értékével, a platinát csak rendkívül kis számban lehet betakarítani a világon. Tisztasága és ritkasága teszi a legexkluzívabb időmérők anyagi kiválóságát. A platina sűrűsége és súlya (az aranynál nehezebb) szintén azt magyarázza, hogy ellenállása jóval jobb a többi fém esetében.

Megjegyzendő, hogy ez a gyűjtemény mindig megjelenít: keskeny keret körül a recézett csavar vissza a zafír kristály, csiszolt trapéz index -Double 12 és 6H-tű „futó” tárcsahangot a különböző építmények őszinte és egyenes vonalak. A replika óra webáruház Vacheron Constantin modell hagyományos Replica Day-Date and Power Reserve, aki csatlakozik ez a tartomány ma hű az esztétikai kódok az összes modell 2006 óta bővült a rangos gyűjtemény.

kaliberű viszont van egy mechanikus önfelhúzós mozgás által kifejlesztett és gyártott replika órák árral Vacheron Constantin – 2475 – A finom Órák felületek: Côtes de Genève, metszett és ródium bevonatú hidak és szemcsés lemez. Mozgás és show bélyegezni a genfi ​​Seal, független tanúsító származási kivitelezés, a tartósság és a kivitelezés.

Replika Vacheron Constantin-aw
Továbbá a ház 39,5 mm átmérőjű, és a koronát platinából készült 950, ez időmérő van egy tárcsa lemezt 950 tisztítjuk finomszemcsés homokfúvott kivitelben. Ezt mutatja az óra, perc,replika shop Vacheron Constantin másodperc a központban, és a jelzés a járástartalék, a dátumot és a hét napját egy tű kijelzőn. A sötétkék alligátor heveder kézzel varrott selyem és fia platina 950. Ez a szövetség megvalósítható, köszönhetően a figyelemre méltó alakíthatósága ezt az értékes fémet, csak egy gramm lehet feszített alkotnak egy fonalat közel két kilométert. A hajtogató csattal szintén a 950 platina van.

Minden készüléktípus kisszériás, replika órák boltja Vacheron Constantin nézni több mint 150 példányban, egyedileg sorszámozott. A gyűjteményben, a hagyományos nappali napokban és a Power Reserve-ben újonnan érkezett, 100 példányban kapható. Természetesen ugyanazt a külső jeleket, hogy a modellek, amelyek megelőzték: ház gyűrű, loop és tárcsázza 950 platina.

Címke: , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


CAPTCHA Image
Reload Image